liberinteleorman.ro

Primarul de la Bragadiru, condamnat la șase luni de închisoare cu suspendare

Monica Vasilescu

daniel rabojDaniel Răboj, primarul de la Bragadiru, a fost acuzat că a mituit mai mulţi membri ai comisiei de supraveghere a votului, pentru a închide ochii la fraudele comise la referendumul din 2012, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

El a primit de la Înalta Curte de Casație și Justiție pedeapsa închisorii de 6 luni. Conform instanței: ”în baza art.71 Cod penal anterior aplică inculpatului Răboj Daniel pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării drepturilor prev. de art.64 al.1 lit.a, b Cod penal anterior. În baza art.861 Cod penal anterior, suspendă executarea pedepsei sub supraveghere pentru un termen de încercare de 3 ani și 6 luni. Încredinţează supravegherea inculpatului Serviciului de probaţiune de pe lângă Tribunalul Teleorman. În baza art.863 Cod penal anterior pe durata termenului de încercare inculpatul se va supune următoarele măsuri de supraveghere: – se va prezenta la Serviciul de probaţiune de pe lângă Tribunalul Teleorman la datele fixate de acesta; – va anunţa, în prealabil, Serviciului de probaţiune de pe lângă Tribunalul Teleorman orice schimbare de domiciliu, reședinţă sau locuinţă și orice deplasare mai mare de 8 zile, precum și întoarcerea; – va comunica și justifica Serviciului de probaţiune de pe lângă Tribunalul Teleorman schimbarea locului de muncă; – va comunica Serviciului de probaţiune de pe lângă Tribunalul Teleorman informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele de existenţă. Pune în vedere inculpatului prevederile art.864 Cod penal anterior.”

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Edi Oprea e penal! Fostul viceprimar al Alexandriei lovește oameni cu mașina și circulă fără permis

Următorul articol

Corul bocitoarelor lui Dragnea a luat Facebook-ul cu asalt

Cele mai recente articole de Actualitate