Primarul de la Alexandria și-a dat prietenul în judecată pentru o izolație de proastă calitate

în Actualitate/Dezvăluiri

Monica Vasilescu

În Alexandria, dar și în alte localități din țară mai slabe și mai influențate politic, unii oameni au înțeles că trebuie să te faci frate cu șefii momentului din instituțiile publice pentru a supraviețui. Și nu doar oamenii de rând, ci și aceia implicați în bunul mers al societății, cum ar fi jurnaliștii. Așa s-a apucat o întreprindere mass-media din capitala Teleormanului de… construcții. În vremea partidelor unice, moguli de presă ajung pe șantier și mai zugrăvesc niște pereți de la primari și primării, mai fac gardurile cimitirelor și blocurile sociale, să iasă banii, că adevărul nu ține de foame.

Firma Tele Media Pres este în cauză, SC care editează ziarul Teleormanul și Gazeta. Dacă presa nu e așa bănoasă precum zidăria, pixul a fost lăsat pentru mistrie și a ieșit un mozaic de toată… judecata. Primarul Alexandriei – Victor Drăgușin, mai exact, l-a acționat în judecată pe prietenul său, Dan Scutelnicu, pentru nerealizarea unor servicii, iar procesul e pe rolul instanței. Conform portalului, Judecătoria Alexandria a admis cererea reclamantului, în speță Primăria Alexandria, și obligă pârâtul – SC Tele Media Pres SRL la remedierea lucrărilor de hidroizolație în perioada de garanție a contractului nr. 31777/18.10.2016, încheiat între părți, la Blocul Social situat în municipiul Alexandria, str. Al. Ghica nr. 121, și la plata de daune interese în cuantum de 7.424,57 lei.

Până vom vedea cum se remediază deficiențele dintre aceste două entități la bară, ne amintim, răzleț, că acesta nu este singurul serviciu pe care firma Tele Media Pres SRL îl face instituțiilor publice din Teleorman. Tot ea se ocupă și de tipărirea buletinelor de vot necesare alegerilor, de publicitatea diferitelor proiecte, cum ar fi cel de elaborare a planului cadastral pentru drumurile judeţene din Teleorman, Buletine informative, bannere stradale și multe alte lucruri pe care administrația publică locală cheltuie sume enorme din bugetul locului pentru a-și face prietenii fericiți.  Că și ei întorc fericirea la nevoie… sau la partid.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*