liberinteleorman.ro

Primărița de la Ștorobăneasa “o arde” incompatibil?

28 martie 2016

ionica-finalCarmen Dumitrescu

Despre comportamentul neprincipial al primăriței de la Ștorobăneasa, ziarul Liber în Teleorman a mai comentat. Ne amintim astfel cum Ioana Magereanu a transformat primăria comunei pe care o administrează în sursă de venit pentru familie și prieteni. Iar femeia s-a descurcat într-un fel aparte, reușind să fie și prietena lui Nițulescu, și supusa lui Dragnea. Probabil că, până la urmă, asta înseamnă să fii politician la țară, așa că nu mergem mai departe cu evaluarea caracterului acestui personaj amuzant, până la un punct. Important e faptul că Ioana Magereanu are bani. În comuna Ștorobăneasa, ea are două asociații agricole – Mager și Victoria – din care primărița face destui bani ca să-și asigure candidatura, în caz că PSD-ul se va răzgândi vreodată…  Mai mult, toate utilajele primăriei se află în curtea uneia dintre asociațiile sale agricole, în virtutea faptului că primăria nu dispune de suficient de spațiu în acest scop… Interesant de menționat ar mai fi faptul că de achizițiile primăriei din Ștorobăneasa se ocupă chiar fiul primăriței, care nu este angajat al primăriei, în timp ce nora ei ocupă un post călduț în subordinea soacrei, la Starea Civilă.

Aflăm , însă, acum că Ioana Magereanu nu intenționează să se oprească cu abuzurile și că de o vreme destul de îndelungată “o arde” incompatibil. În ce fel? Păi, potrivit surselor noastre, ar exista un contract de asociere între S.C. Mager 2000, asociație al cărei președinte este soțul Ioanei Magereanu, care virează bani în contul Clubului Sportiv Victoria Ștorobăneasa, echipa de fotbal a localității. Aurel Magereanu, soțul doamnei primar, este și președintele Clubului de Fotbal, club finanțat din bugetul local al comunei administrate de soție… Noi nu știm ce mai face Agenția Națională de Integritate, dar o rugăm insistent să mai verifice abuzurile de prin Teleorman, căci ne-am săturat și noi să le dăm ăstora motive să stea cu nasul pe sus!

 

Advertisement

4 Comments

  1. Primarita din Storobaneasa a luat ingrasamintele agricole pentru fertilizarea islazului (platite cu banii statului) și le-a folosit la propria asociatie agricola.

  2. Primarita de la Storobaneasa nu doar ca a luat ingrasaminte pentru fertilizarea islazului comunal, dar este si presedinta asociatiei crescatorilor de animale , functie pentru care primeste subventii de la stat. Nu e un lucru rau, insa aceasta asociatie e ” admirabila, e sublima, dar… lipseste cu desavarsire!”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Alina Gorghiu și Vasile Blaga vin în Teleorman

Următorul articol

Porcii lui Dragnea construiesc imperii

Cele mai recente articole de Actualitatea politică