liberinteleorman.ro

Primăria Zimnicea a cumpărat 20.000 de PET-uri din bani publici

Nu o singură dată am remarcat achizițiile cel puțin interesante ale primăriei din Zimnicea. Unele dintre ele sunt de cel puțin două ori mai costisitoare decât produse similare de pe piața liberă, iar altele sunt de-a dreptul fascinante. O achiziție din ultima categorie s-a făcut la finalul lunii noiembrie, mai precis pe data de 26, când orașul Zimnicea a solicitat ofertă în SEAP pentru cumpărarea de… PET-uri. Mai exact, 20.000 de bucăți. Am încercat astăzi să îl contactăm pe primarul Petrică Pîrvu, în speranța că ne va explica de ce are nevoie orașul de 20.000 de pet-uri, dar acesta nu a răspuns apelului.

Ne rezumăm, așadar, la informațiile publice pe această temă și constatăm că oferta câștigătoare a venit din județul Olt, de la firma S.C. Minet Plast SRL, care va furniza 20.000 de ambalaje transparente, de tip PET, cu dopul inclus. Achiziția îi costă pe locuitorii orașului Zimnicea nu mai puțin de 8.400 lei.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

10.000 de salcâmi s-au plantat la Videle, după ce Alexandria i-a refuzat

Următorul articol

Penitenciarul Rahova arată cum a fost posibil mesajul lui Dragnea de Ziua Națională: „Gestionarea conturilor pe rețelele de socializare se face de către persoane din afara penitenciarului”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică