Primăria Drăgănești Vlașca strânge donații pentru familiile nevoiașe

în Actualitate

Perioada sărbătorilor de iarnă este un bun prilej de a ne readuce aminte că există oameni cărora soarta le-a zâmbit mai puțin decât celorlalți. La inițiativa primarului Ciprian Ciuperceanu, s-a hotărât strângerea de donații care vor fi împărțite ulterior în pachete și vor ajunge la fiecare familie nevoiașă din comuna Drăgănești Vlașca. Poți aduce o rază de soare în sufletul lor donând rechizite, jucării, haine, alimente de bază, îmbrăcăminte, dulciuri și produse igienice (săpun, periuță de dinți, șampon etc.)
Vino cu cadoul tău la sediul primăriei din comuna Drăgănești Vlașca, de luni până vineri între orele 8.00-16:00, până în data de 22 decembrie.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*