Primăria din Roşiorii de Vede sfidează Judecătoria din localitate

în Actualitate/Administratie/Justitie

Monica Vasilescu

Primaria Rosiori de VedeDeşi Poliţia Locală s-a creat în scopul sprijinirii cetăţenilor, în unele cazuri raportarea este inversă. Mai ales la Roşiorii de Vede, acolo unde, dacă nu te supui ordinelor comandantului “Şoric”, asta te va urmări toată viaţa. Gheorghe Buşcă a trecut prin multe procese cu Poliţia Locală din Roşiorii de Vede, condusă de Petre Iancu Petricioaia.

La toate litigiile a avut câştig de cauză pentru că dacă la nivel local lucrurile nelegale mai pot fi trecute cu vederea, la Judecătorie situaţia stă un pic mai bine. Chiar dacă a câştigat şi cea mai recentă speţă pe care a avut-o cu doi flăcăi reciclați din paznici în agenți de ordine, tot nu a terminat cu problemele. Asta pentru că Primăria Roşiorii de Vede, superior al Poliţiei Locale, nu acceptă soluţia Judecătoriei din localitate şi îşi permite să le spună magistraţilor că aceasta este netemeinică şi nelegală.

În apelul făcut de unitatea în cauză stă scris: “Instanţa de judecată în mod greşit, a considerat că semnătura destinatarului de pe confirmarea de primire nu corespunde cu cea aflată pe plângerea de contravenţie formulată, respectiv, cu a petentului”. Apelul continuă în aceeaşi notă.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*