Primăria Alexandria, primăria partidului

în Politica altfel

Monica Vasilescu

primarieEste o practică să se închirieze sala mare a Primăriei Alexandria. Închirierea ca vorbă, pentru că faptic puţine facturi se eliberează în urma ocupării provizorie a spaţiului. Un obicei este și acela ca PSD să aibă găzduire la primărie, atunci când nu se întâlnesc la Universitatea Valahia, tot un fel de bun al partidului.

Ai lui Dragnea și-au dat întâlnire săptămâna trecută, în sala de conferințe, acolo unde s-au încruntat două ceasuri în speranța că vor găsi noi metode de a face electoratul să pună ștampila pe trandafiri. Și nu ne miră că le-au găsit, că în Teleorman nici nu e greu să fraierești votanții, mai ales că mulți sunt săraci, naivi sau morți.

Totuși, de ce transformă pesediştii primăria în sediu de partid, în condiţiile în care au spaţiu propriu, destul de mare și de primitor? este o întrebare la care nu avem răspuns, dar în mod cert cetăţenii cu ceva mai mult simț al corectitudinii vor să vadă chitanța care atestă plata chiriei.

2 Comments

  1. La Rosiori de Vede, se aude ca PRIMARIA este direct CARCIUMA!!!!Nea DUSKA Crity, se ocupa personal de cresterea alcoolemiei angajatilor!

  2. “de ce transformă pesediştii primăria în sediu de partid” – pai, v-ati raspuns singura, doamna Vasilescu, doar cu cateva randuri mai sus. Datorita votantilor alora pe care ii mentionati si care ar vota cu PSD-ul chiar daca acesta nu s-ar mai regasi pe liste!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*