liberinteleorman.ro

Primăria Alexandria nu renunță la băutură: 500 de sticle de vin spumant vor fi cumpărate din bani publici pentru sărbători

10 decembrie 2019

Așa cum ne-a obișnuit, Primăria Alexandria nu uită niciodată să treacă băutura pe lista achizițiilor din bani publici. De data aceasta, probabil pentru că se apropie sărbătorile, instituția publică a luat decizia de a investi nu mai puțin de 6.500 lei pentru cumpărarea de vin spumant. Vorbim, în mod evident, despre o cumpărare directă, publicată în SEAP pe data de 4 decembrie, astfel încât băutura să ajungă la sediul instituției la timp pentru sărbători.

Vestea bună e că de data aceasta, băutura nu mai este achiziționată de la tot felul de furnizori stranii, cu adaos ireal, ci de la Metro, adică măcar cei care se vor bucura de sticlele de Zarea Crystal vor avea certitudinea că savurează licoarea lui Bachus la un preț corect. Vorbim despre 500 de sticle, care vor fi livrate direct la sediul Primăriei Alexandria, iar prețul de cumpărare este 6.510 lei, adică puțin peste 1.300 de euro. Hai noroc!

Advertisement

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Dragnea, de la balconul Înaltei Curți: ”Nu pot să vorbesc. Îmi pare rău!”

Următorul articol

EXCLUSIV! Alte 46 milioane de lei pentru Tel Drum de la Consiliul Județean Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitatea politică