liberinteleorman.ro

Primăria Alexandria ne provoacă să ne cunoaștem orașul

18 august 2015

orasulCarmen Dumitrescu

Pentru că se apropie Zilele Orașului, municipalitatea a acceptat propunerea cercetașilor alexăndreni, coordonați de Loredana Toc, de a organiza pentru alexăndreni un concurs-maraton care să le trezească spiritul de apartenență la comunitate. Concursul, derulat sub titlul generic “Să ne cunoaștem orașul”, va provoca mai multe echipe de alexăndreni să parcurgă un traseu ce va fi descoperit, punct cu punct, pe măsură ce membrii respectivelor echipe vor depăși cu succes o serie de probe, fapt ce le va permite să bifeze 20 de puncte intermediare de control. Cei interesați trebuie să știe că o echipă va fi compusă din trei persoane cu vârsta de minim 12 ani, iar liderul echipei trebuie în mod obligatoriu să aibă peste 16 ani. Pentru ca o echipă să fie declarată câștigătoare e necesar ca toți membrii ei să treacă linia de sosire, astfel că abandonul unui singur coechipier va duce la pierderea concursului de către întreaga echipă. Mai mult, singura formă de deplasare admisă în cadrul competiției este mersul sau alergarea, orice alte mijloace de deplasare rapidă descalificând întreaga echipă.

La  înscrierea în concurs, fiecare participant trebuie să se prezinte cu o adeverință din partea medicului de familie sau cu o declarație pe propria răspundere, potrivit căreia este clinic sănătos, dar și că are acordul părinților, în caz că participantul este minor. Cel puțin un membru al echipei trebuie să știe să înoate și să aibă costum adecvat acestei activități. Echipa câștigătoare va fi aceea care va parcurge întreg traseul în cel mai scurt timp și va avea bifate pe buletinul de concurs cele 19 ștampile de control. Echipele participante pot avea asupra loc un rucsac care să conțină: apă, slip sau costum de baie, prosop, instrument de scris, hârtie pentru scris, o hartă a orașului, lingură, sare, brichetă și 3 pahare de plastic. La jumătatea traseului, toți participanții vor primi un sandwich din partea primăriei.

Concursul se va desfășura pe data de 27 august, iar doritorii se pot deja înscrie la sediul municipalității, etajul 2, camera 50 sau pot trimite un e-mail pe adresa: [email protected].

 


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Polițiștii teleormăneni au reținut 37 permise auto

Următorul articol

Avocatul Liviu Ardeiaș a fost condamnat la opt ani de închisoare

Cele mai recente articole de Actualitatea politică