Primăria Alexandria – drept la replică

în Administratie

Ca urmare a apariției în ziarul dvs. a articolului ”Acuze spre Liviu Dragnea: bănet scurs din buzunarele statului, via Tel Drum” pentru că o parte din articol face referire la Primăria Municipiului Alexandria, în virtutea dreptului la replică, vă rugăm să publicați în următorul număr al ziarului în aceleași condiții de publicare ca și articolul menționat, următorul punct de vedere:

Ați făcut afirmația că ”foarte multe contracte ale societății-căpușă au fost atribuite de către primăria capitalei de județ” și pentru a demonstra existența cât mai multor contracte ați enumerat de mai multe ori aceleași străzi (strada V. Antonescu este menționată de 3 ori) lăsând impresia că pentru fiecare dintre acele străzi s-ar fi efectuat de mai multe ori lucrări de reabilitare, amestecând în final străzile cu loturile și cu valorile contractelor.

Pentru informarea corectă a dvs. și a cititorilor dvs. vom prezenta situația corectă cu privire la contractele încheiate între Primăria Municipiului Alexandria și S.C. TELDRUM S.A. și modalitatea de atribuire a contractelor.

În realitate este vorba despre un singur obiectiv de investiții care se numește ”Reabilitare trotuare și intrări în curți pe străzile M. Kogălniceanu, Agricultori, Libertății, Gh. Doja și V. Antonescu pentru care s-a organizat legal procedura de licitație (cerere de ofertă) cu publicarea invitației de participare și a documentației de atribuire în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Atașăm prezentului, invitația de participare la procedura nr. 327156 transmisă prin intermediul SEAP pentru publicare, din care rezultă că nu s-a utilizat procedura știută (de dvs.) negociere fără publicare anunț de participare, așa cum tendențios ați afirmat,ci procedură de licitație ”cerere de ofertă”, invitație pe care vă rugăm să o publicați împreună cu punctul nostru de vedere.

pg.2pg.3 - corectapg.4pg.5pg.6

1 Comment

  1. […] Ca urmare a apariției în ziarul dvs. a articolului ”Acuze spre Liviu Dragnea: bănet scurs din buzunarele statului, via Tel Drum” pentru că o parte din articol face referire la Primăria Municipiului Alexandria, în virtutea dreptului la replică, vă rugăm să publicați în următorul număr al ziarului în aceleași …read more […]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*