liberinteleorman.ro

Primăria Alexandria a pregătit trei miliarde lei vechi pentru amenajarea sălii de culturism

5 august 2015

Monica Vasilescu

culturismSecția de culturism ce aparține Clubului Sportiv Școlar Alexandria își mută locația. Având în vedere că Obiectivul ,,Stadion Municipal” intră într-un program de reabilitare în integralitate, dezafectându-se toate spațiile care funcționează în incinta acestuia, se impune amenajarea unei locații corespunzătoare pentru desfășurarea acestei activități.

Primăria a găsit ca locație spațiul aferent fostului Punct Termic 18, dezafectat, căruia, prin HCL nr. 105/17.04.2015, i s-a schimbat destinația. Pentru a sprijini culturismul, prin amenajarea unei săli de sport care să corespundă standardelor din punct de vedere al condițiilor optime necesare practicării sportului de performanță, mai ales că Alexandria are multiplă campioană la culturism, în persoana lui Beatrice Șerban, primăria trebuie să aloce o sumă importantă de bani. Trei miliarde ar costa toată tărășenia, bani din bugetul public. Când s-a aprobat proiectul, consilierul local Florin Titirișcă s-a abținut de la vot, considerând că suma este mult prea mare, iar primarul a explicat că aceștia sunt doar indicatorii statistici, lucrarea putând să coste mai puțin.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Victor Drăgușin și Florin Titirișcă își strigă bogățiile

Următorul articol

Pauza de teatru la Ideo Ideis

Cele mai recente articole de Administratie