Prima zăpadă de anul acesta a „amorțit” Alexandria. ADP-ul lucrează fără pauză pentru revenirea la normalitate

în Actualitate/Actualitatea politică

zapadaCarmen Dumitrescu

Deși e cel mai firesc lucru din lume să ningă iarna, la noi fiecare zăpadă declanșează infernul, iar autoritățile sunt „luate prin surprindere”. Prima zăpadă de anul acesta n-a luat, însă, pe nimeni prin surprindere, dar agitația factorilor de răspundere a depășit cotele normale, având în vedere că nici măcar n-a nins într-un fel care să pună probleme prea grave populației. În cursul serii trecute, dar și a acestei dimineți, în Alexandria s-a circulat prudent, având în vedere faptul că a fost frig și poleiul s-a format pe carosabil, încetinind ritmul de mers al șoferilor alexăndreni.

În tot acest timp, angajații ADP au lucrat cu maximum de efective, astfel încât să fie evitate problemele grave. Potrivit directorului ADP, Mioara Toțe, începând de ieri, de la ora 15.00, angajații din subordinea sa au ieșit în teren pentru a remedia situația, ba chiar pe parcursul zilei s-a dublat numărul celor chemați la muncă, pentru a se putea rezolva totul în timp util: „Începând de ieri am ieșit în teren cu sărărițele și am dat cu material antiderapant. Din păcate, fiind foarte frig se formase deja un strat subțire de polei. De la ora 18.30 am ieșit cu toate utilajele (lame, pluguri) și am acționat continuu. Și la această oră se acționează în teren. Lucrăm împreună cu poliția, care ne avertizează dacă sunt probleme în anumite zone, dar n-am avut sesizări de niciun fel până la această oră și cred că oamenii sunt mulțumiți. Oricum, cei care întâmpină probleme ne pot contacta pe numărul de telefon al instituției. Nu am întâmpinat situații dificile și dispunem de toate efectivele necesare, dar și de utilaje și materiale antiderapante suficiente. Se lucrează 24 de ore din 24 în această perioadă, iar aseară am suplimentat efectivele, de fapt, le-am dublat, pentru a face față bine situației. Pe strada Libertății, București, dar și în zona intersecțiilor se lucrează manual, neavând posibilitatea să acționăm altfel.”

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

3 Comments

 1. Mioara Tote minte cu nerusinare. In zona Veterani pe str.Marasesti pana astazi la ora 14.00 nu trecuse nici picior de angajat ADP .

 2. Suntem in 05.01.2016 ora 13.00 si in continuare pe str.Marasesti nu a trecut picior de angajat ADP .
  Probabil nu au cunostinta de existenta acestei strazi .
  Tote Mioara nu raspunde la telefon .Sau probabil a deranjat-o dreptul la replica si urmeaza razbunarea .

  • Alexandru, ai fost colegul lui Tote.
   Dacă ai vrut sa pleci la un salariu mai mare, nu trebuie sa fii……asa sarcastic!
   Cand ați cumpărat pe mai nimic de la Adevărații veterani terenul, știai ca nu este in programul investițional reamenajarea infrastructurii, prin urmare, pretențiile tale sunt răutăcioase si necuvenite. V-am trecut la un nivel inferior de impozitare. Nu se poate acționa cu plugul pe trenuri denivelate.
   Acum înțeleg ca ești din Gașca lui Titirisca, care își stabilește strategia de campanie sa denigreze directorii lui Dragusin. Bine ca iti definești poziția. Imi doresc ca soția ta, auditor la Camera de Conturi Teleorman sa fie echidistanta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*