liberinteleorman.ro

Președintele PNL Teleorman – Eugen Pîrvulescu, numit secretar general adjunct la nivel național

13 martie 2017

Monica Vasilescu

Mai noul secretar general al PNL – Cristian Bușoi, care preluat recent funcția rămasă vacantă după ce Marian Petrache a demisionat din toate funcţiile pe care le avea în partid, face echipă cu Eugen Pîrvulescu. Astăzi, în Biroul Politic Național, a fost legitimată propunerea făcută de Cristian Bușoi, aceea ca președintele PNL Teleorman să fie secretar general adjunct la nivel național, până la Convenţia din vară, atunci când va fi aleasă o nouă conducere a partidului. După validare, Eugen Pîrvulescu a spus că este onorat de noua sa poziție încredinţată de conducerea partidului și va trebui să facă față unor probleme acute pe care le are în prezent formațiunea. Și dacă puterea sa a fost consolidată prin noul statut pe care îl are, nici vorbă să nu candideze la alegerile interne pentru șefia organizației județene. Acesta a declarat că va fi unul dintre candidații la președinția PNL Teleorman fiindcă vrea să ducă mai departe reformarea începută și unificarea echipei așa cum și-a propus.

Proaspătul secretar general adjunct a invitat conducerea PNL la Alexandria. Raluca Turcan, Cristian Bușoi și Mihai Voicu vor veni joi în capitala Teleormanului în interes de partid.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Nu râdeți de Florinel Dumitrescu! E o victimă, ca și noi…

Următorul articol

Două victorii în primele două meciuri ale sezonului pentru Universitatea Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitatea politică