Preotul Ene Marian, prins că întreținea relații sexuale cu un minor, a fost ARESTAT

în Actualitate/Dezvăluiri

Săptămâna Patimilor a început în cătușe pentru un preot din Videle. Este vorba despre Ene Marian, un slujitor al Bisericii destul de controversat, devenit cunoscut pentru că le ghicea credincioșilor viitorul din Evanghelie. El a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat că a întreținut relații intime cu un băiat în vârstă de doar 16 ani…. Preotul a fost prins în flagrant riscă până la 10 ani de închisoare pentru fapta sa.

Potrivit anchetatorilor, minorul provine dintr-un centru de plasament din București, iar părintele l-ar fi ademenit cu bani într-un apartament din sectorul 3. Se pare că nu e prima oară când fața bisericească abuzează sexual victima, faptele nedemne de sutană s-ar fi derulat de cel puțin doi ani, după spusele adolescentului, care a fost audiat în prezența psihologilor.

Nu prima dată nici când preotul Ene intră în atenția celor care se ocupă cu respectarea legilor. În trecut, acesta a fost filmat în timp ce se afla la mare, în ipostaze indecente și ulterior șantajat de mai mulți tineri cu imaginile compromițătoare. În schimbul a 300.000 de lei, aceștia i-au spus că nu le vor face publice, pe internet.

Marin Ene este cunoscut în Teleorman ca un preot „cu har”, care poate vindeca anumite boli sau chiar prezice viitorul. De aceea, el era căutat de multă lume. El este suspendat din preoție încă de acum câteva luni și va fi caterisit, adică exclus din rândurile slujitorilor Bisericii Ortodoxe Române.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*