liberinteleorman.ro

Preotul Bogdan Nedea invită credincioșii la hramul Bisericii „Sfântul Apostol Andrei“

28 noiembrie 2017

Monica Vasilescu

În comuna Trivale Moșteni, la o distanţă de 38 km de orașul Alexandria, există o biserică preferată de mulți credincioși. Biserica „Sfântul Apostol Andrei“, Parohia Trivale II, la care se poate ajunge pe drumul județean 504 – Alexandria-Pitești, va avea parte de o slujbă specială prilejuită sfântului care îi poartă numele. Cu ocazia sărbătorii creștine a Sfântului Andrei, biserica serbează hramul, iar credincioșii sunt așteptați la ziua de închinăciune făcută în cinstea apostolului oblăduitor, joi, după cum am aflat de la preotul paroh Bogdan Nedea. 

”Vă așteptăm pe toți să simțim împreună într-un gând sărbătoarea Sf. Ap. Andrei, ocrotitorul Bisericii noastre și al nostru, al tuturor românilor. Astfel, pe 30 noiembrie, începând cu ora 9.30, vom oficia sfânta liturghie cu un sobor de 10 preoți, iar la strană răspunsurile vor fi date de cunoscutul psalt Petre Moise. Pentru mângâierea celor prezenți, vom aduce o părticică din moaștele Sf. Nectarie, Mare Tămăduitor. Pace și bucurii !” – părintele Bogdan Nedea.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Caravana Jandarmeriei Române ajunge în judeţul Teleorman

Următorul articol

Dragnea se leapădă de toți cei care l-au ajutat să fure. Mugur Bățăuș și Victor Pipera au fost expulzați din Consiliul Județean Teleorman…

Cele mai recente articole de Actualitate