liberinteleorman.ro

Premiul onorific pentru presă locală al Galei Superscrieri 2019 a ajuns la ziarul Liber în Teleorman

25 martie 2019

Carmen Dumitrescu

Gala Superscrieri, organizată de Fundația Friends for Friends este modul în care, din 2011 și până acum, sunt recunoscuți autorii care, prin originalitate și curaj, reușesc să spună poveștile care contează. În cadrul Galei din acest an, Premiul Onorific pentru Presă Locală a ajuns la Ziarul Liber în Teleorman, care de peste 5 ani de zile spune poveștile din Teleorman care au ajuns să afecteze o țară întreagă. Diploma primită de ziarul teleormănean este una pentru „Curaj, Răbdare și Adevăr”, recompensându-se astfel o muncă deloc ușoară, supusă multor încercări de-a lungul vremii, pe care jurnaliștii ziarului le-au spus pe măsură ce le-au trăit.

Juriul, alcătuit din Emilia Șercan, Bogdan Dincă, Cătălin Tolontan, Dan Duca, Forin Negruțiu, Georgiana Ilie, Irina Păcuraru, Marius Comper, Mary Vignoles, Mihnea Măruță, Mona Dârțu, Oana Giurgiu, Paula Herlo, Paul Radu, Petruț Călinescu, Robert Swartz și Teodor Tiță, a premiat cei mai buni autori de reportaje, investigații și editoriale din țară. Rise Project, Recorder și Revista DOR au primit cele mai multe aplauze în cadrul evenimentului desfășurat luni, 25 martie, la Teatrul Național București.

Marele câștigător al acestei ediții a fost, deloc suprinzător, Victor Ilie, jurnalist Rise Project, care pregătește un nou proiect, împreună cu Ștefan Mako. Investigația care a impresionat nu doar juriul, ci a mișcat și foarte multe conștințe a fost „Institutul de Boli Inventate”, semnat de Victor, care a devenit, cu acest prilej, super-jurnalistul anului.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Senatorul Eugen Pîrvulescu: “Guvernul Dăncilă a împărțit “sărăcia” primăriilor din Teleorman!”

Următorul articol

Universitatea Alexandria a obținut 3 puncte în deplasarea de la Târgoviște!

Cele mai recente articole de Cultură