liberinteleorman.ro

Premieră pentru fotbalul feminin alexăndrean! Sportivele sunt convocate la lotul național

27 iulie 2017
Advertisement
CS Universitatea Alexandria este clubul care reprezintă județul Teleorman la nivel național în competițiile de fotbal feminin. De curând, pe adresa clubului alexăndrean au sosit convocările pentru două sportive la lotul național de senioare, este vorba de Iulia Săvescu și Ana Maria Boldeiu. Jucătoarele Universității vor reprezenta România la turneul internațional Balaton Cup ce va avea loc în perioada 23 – 31 iulie 2017. La acest turneu mai participă încă trei țări, Ungaria, Serbia și Belarus.

România va întâlni Belarus pe 28 iulie apoi, în funcție de rezultat, va întâlni Ungaria sau Serbia. Pe lângă senioare, Universitatea mai trimite la lotul național încă patru  junioare, 3 la lotul U 17 și 1 la lotul U 19; este vorba de Cristina Tudorache, Otilia Durlă, Georgiana Gologan și Andreea Diță. Acestea vor întâlni împreună cu loturile pe care le reprezintă naționalele Serbiei de U 17 și U 19 în două partide
amicale. Lotul Universității s-a reunit marți, 25 iulie, la terenul din incinta Liceului Tehnologic nr. 1 Alexandria în vederea pregătirii sezonului de Superliga, unde va evolua în campionatul următor.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Marcel Iureș, Roman Tolici și Tudor Chirilă urcă pe scenă la IDEO IDEIS 2017

Următorul articol

Dănuț Cristescu l-a scos din cărți pe Putineanu

Cele mai recente articole de Sport