liberinteleorman.ro

Prefectul Liviu Dumitrașcu a depus jurământul într-o atmosferă anostă

27 octombrie 2016

Monica Vasilescu

prefect-liviu-dumitrascuRânduiala în prima funcție a Prefecturii Teleorman s-a făcut. După cum am mai scris, premierul Dacian Cioloș a semnat, miercuri, Hotărârea de Guvern care stipulează că noul reprezentant al Guvernului în teritoriu, Liviu Dumitrașcu, este detașat în condițiile legii în funcția de prefect al Teleormanului.

Așa se face că, astăzi, în cadrul unei ceremonii pentru depunerea jurământului, prezidată de secretarul de stat în MAI – Irina Alexe, noul prefect și-a oficializat poziția. Acesta a jurat să respecte legea și a declarat că va avea aceeași conduită în Instituția Prefectului pe care a avut-o în mandatul anterior de prefect.

La rândul său, Irina Alexe a mulțumit fostului prefect pentru activitatea depusă, îndreptându-se către actualul conducător al instituției, căruia i-a spus că va avea tot sprijinul MAI în organizarea alegerilor parlamentare, dar și în situațiile care vor apărea pe timpul iernii, existând deja o agenda a Guvernului în acest sens. Ceremonialul a durat puțin, audiența a fost la fel de puțină și cu oameni din a doua linie a instituțiilor deconcentrate. Nu au participat toți directorii executivi la masa învestirii, în unele cazuri fiind prezenți adjuncții sau trimiși ai șefilor din deconcentrate. Nici fostul prefect nu a onorat cu prezența ceremonia lui Liviu Dumitrașcu, fiind preocupat cu depunerea candidaturilor și cu vizita lui Dragnea în județ.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Dragnea știe „decât atât”: „Sunt peste două sute și ceva de locuri în Teleorman unde se pot cumpăra cărți!”

Următorul articol

Ică Calotă, la depunerea candidaturilor: ”Nu avem parașutat pe nimeni din alt județ”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică