liberinteleorman.ro

Prefectul de Teleorman l-a concediat pe cel mai bun om din instituție pentru că-i „strica imaginea de tehnocrat”

27 aprilie 2016

Daniela Carmen Dan & Gabriel CringeneanuCarmen Dumitrescu

Prefectul de Teleorman, al cărui nume e prea celebru pentru a-l mai aminti noi, are mari probleme de orientare… Nu politică, pentru că la capitolul ăsta, doamna stă foarte bine. Ci la orientarea în privința oamenilor de care se înconjoară, în ultima vreme, preferințele ei fiind de un nivel care ne pune serios pe gânduri. Nu de alta, dar cine se aseamănă, chiar se adună și e demonstrat empiric. Totuși, doamna avea prin apropierea ei, în poziția de șef de cabinet, pe Gabriel Crîngeneanu, profesionist adevărat într-ale comunicării publice și fost angajat al Mediafax. Gabriel s-a remarcat chiar și în ochii noștri prin seriozitate și bun simț, fiind singura persoană din Prefectura Teleorman care mai spăla din rușinile comise de doamna. În plus, el s-a arătat a fi mereu un apărător neobosit al șefei, indiferent de tensiunea care se instituise între cei doi în ultimele luni. Nu de alta, dar doamnei i-au tot scăpat șanse printre degete. Că oricât s-ar zbate ea pentru PSD, primarii n-o plac. Și pe bună dreptate, dar asupra poveștii acesteia vom reveni cu altă ocazie.

Momentan, interesant e că doamna a decis să-l elibereze de responsabilități pe Gabriel Crîngeneanu, motivând că apartenența lui politică (Gabriel este membru PSD) îi strică imaginea de tehnocrat. Doamna, noi vă amintim că v-a numit guvernul Ponta, care nu era guvern tehnocrat. Vă mai amintim, pentru corecta informare a publicului, că ați fost membră PDL, înainte să-i pupați piciorul lui Dragnea! Și vă mai amintim că imaginea vă e deja cam șifonată, oricât v-ați poza lângă copii și oricât ați sta cu cismulița de firmă în apă… Deci, doamna, imaginea nu v-o afecta Gabriel Crângeneanu, ci propria vanitate.

Menționăm, printre altele, că eliberarea lui Gabriel din funcție vorbește despre sistemul din Teleorman, care respinge valorile în mod natural. Și nu era Gabriel vreun geniu, dar nu se compara cu niciunul dintre cei care-i șterg prefectului pantofii de praf. Și e păcat! Nu de Gabriel, că e tânăr și are alte perspective în viață. Ci de noi, că vom fi mereu conduși de semi-analfabeți.

Până una alta, ne amintim că și Nițulescu și-a dat la un moment dat afară singurul purtător de cuvânt cu școală și la câteva luni după, acesta s-a evaporat în anonimat. Ceea ce îi dorim și prefectului de Teleorman, al cărui nume e atât de celebru, încât nici nu merită menționat.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Casa Mamut – o fărâmă de istorie adusă de vremuri în prezentul roșiorenilor

Următorul articol

Cenaclul muzical-literar ”Renașterea” revine

Cele mai recente articole de Actualitatea politică