liberinteleorman.ro

Prefectul Carmen Daniela Dan adoră libertatea de exprimare. Nu și corectitudinea în scriere…

17 septembrie 2015

Monica Vasilescu

Nu e simplu să fii prefectul județului Teleorman, să ai activitate zi de zi, uneori până la ore târzii în noapte, și să ții pasul cu tehnologia, în sensul de a le transmite gândurile tale celor pe care îi reprezinți prin intermediul funcției.

Carmen Daniela Dan reușește, totuși, să-și facă timp și pentru o postare pe Facebook. Destul de des. Și, pentru că ”realitatea nu constă în ceea ce auzim şi nici în perspectiva altcuiva”, așa cum consideră, pe bună dreptate, doamna prefect, reproducem cu subiect și predicat urmele unei greșeli concrete, nu născocite.

Realizăm, cu surprindere, că prefectul Carmen Daniela Dan este în asentimentul nostru în privința libertății de exprimare (nu și al iubirii față de limba română). Asemenea ei, și noi respingem invenția și vorbele-n vânt. Tocmai de aceea evidențiem fapte și îi spunem public doamnei prefect că adjectivul ”proprii” ar trebui articulat în acest caz… Deci, ”propriii” se scrie în forma aceasta. Acum ne putem exprima. Și liber și corect.

carmen daniela dan

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Ioan Niculae nu scrie

Următorul articol

Misoginii de serviciu

Cele mai recente articole de Actualitate