liberinteleorman.ro

PP-DD i-a retras sprijinul politic consilierului judeţean Ion Izină

Monica Vasilescu

ion izinaConsiliul Judeţean Teleorman a trecut astăzi prin momente încordate. La începutul şedinţei, consilierii au intrat în posesia unei adrese de la Partidul Poporului Dan Diaconescu prin care erau anunţaţi că formaţiunea politică a retras sprijinul consilierului judeţean Ion Izină.

Consilierul a fost la fel de surprins ca şi ceilalţi colegi ai săi, întrucât nu intrase în posesia documentului. La fel de neştiutori par şi, până mai ieri, partenerii politici de la Teleorman ai lui Ion Izină, care spun că hotărârea a fost luată la nivel naţional, ei nefiind în cunoştinţă de cauză.

Despre relaţiile încordate ale lui Ion Izină cu PP-DD Teleorman se ştie din urmă cu ceva vreme, atunci când acesta a fost sancţionat cu avertisment fiindcă nu şi-a îndeplinit sarcinile de purtător de cuvânt al partidului, aşa cum au declarat, oficial, conducătorii PP-DD.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

A ieşit Justiţiarul din Carmen Dumitrescu. Micul tratat anti-trădare a fost lansat la Alexandria

Următorul articol

Desene și imagini din Alexandria lui Victor Drăgușin

Cele mai recente articole de Actualitatea politică