„Povestea Oului de Paște” – legende și tradiții populare

în Cultură

Muzeul Judeţean Teleorman, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Teleorman, organizează în colaborare cu  Grădinița cu P.N. nr.1 Nenciulești și Grădinița cu P.N. nr.2 Părul Rotund atelierul de educație muzeală „Povestea Oului de Paște”.

Evenimentul va avea loc marți, 28 martie 2023, ora 9.00, la sediul muzeului.  

La manifestare vor participa preșcolari de la cele două instituții de învățământ, coordonați de doamnele educatoare Simona Nicoleta Barbu și Denisa Leuca.

În cadrul atelierului, copiii vor afla despre semnificația oului de Paște, despre legende și tradiții populare legate de oul roșu de Paște și vor încondeia, cu ajutorul cariocilor, un ou din plastic.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*