liberinteleorman.ro

Postaci plătiți pentru… continua întărire a partidului

17 mai 2015

postacCarmen Dumitrescu

Teleormanul e deschizător de drumuri fără ieșire. Un personaj din apropierea baronului roșu a intrat în fibrilații. Pierderea funcțiilor politice și administrative de către Dragnea nu l-ar trimite chiar în șomaj, căci posturi libere pentru oamenii partidului se mai găsesc, dar cu certitudine i-ar slăbi influența pe care a știut să și-o cultive în ultimii ani, devenind chiar un factor de decizie în interiorul partidului. Frica declinului arde în sufletul respectivului personaj încă din ziua în care baronul și-a anunțat intenția de a se ține de promisiunea făcută înainte de condamnare iar acum, după ce toate par a se concretiza într-un sens catastrofal, el încearcă să întărească partidul într-un sens pur comunist. Cum? Simplu! Pentru că membrii cu dotare la mansardă nu se alătură unei campanii neinspirate de susținere a lui Dragnea pe Facebook, personajul în cauză a dat ordin ca lumea să genereze conturi false sau să le folosească pe cele false din dotarea unor oameni politici care nu-și pot face publice ideile prin prisma funcțiilor avute, pentru a cere la unison lui Dragnea să nu-și dea demisia din partid.

Pentru personajul din apropierea baronului roșu, comunicarea publică a fost mereu o dilemă. Obișnuit să subestimeze oamenii, el nu știe că postacii se observă de la mare depărtare. Și nefiind obișnuit cu tehnologia, el nu înțelege că e inutil să postezi mesaje de susținere pentru Dragnea de pe un cont fals cu 80 de prieteni, toți membri de partid. Dar nu vom continua cu erorile din comunicarea pesedistului din umbră, pentru că nu vrem să-l învățăm cum se face o mutare publică inteligentă.

postacPartea cu adevărat tristă e că un partid de dimensiunile PSD-ului din Teleorman are nevoie de postaci și conturi false. Având în vedere câți membri are acest partid, ar fi suficient ca 15% dintre ei să transmită mesaje personale publicului larg și poate ar reuși să schimbe câteva păreri. Dar când postacii asumați sunt pupători de dosuri recunoscuți și indivizi care nu există, atunci ne pare rău pentru PSD, dar „continua întărire a partidului” devine un scop irealizabil. În plus, mentalitățile sunt în schimbare și pe la noi, așa că îi recomandăm omului din umbra baronului roșu să învețe cum se face comunicarea publică în Occident. Dacă ar fi fost atât de simplu să faci campanii de comunicare online, am fi avut numai politicieni aleși și zâmbitori. Poate că și el ar fi avut o șansă să facă altceva în viață decât să pupe piciorul boss-ului!

Advertisement

2 Comments

  1. prea mult dragnea, prea mult!!!!!!!!! edi oprea, dragnea, viorica si bitanu. alceva nu mai stiti?

  2. Dacă ar mai fi o revoluție, nu știu ce ar face postacii (plătiți sau nu) fără mâncare/curent electric/pc/internet/facebook. Și când spun că ”nu știu”, mă gândesc la cele mai întunecate scenarii și perspective.

    Încerc de ceva vreme să fac un exercițiu de imaginație, cum ar fi viața/traiul/România fără PSD. Nu cu un PSD ”dizolvat” sau destrămat, pur și simplu, fără tot ce înseamnă PSD și oamenii lor. Știu, știu… noi alexăndrenii am avea mai multe locuri locuri de muncă și, evident, mai mulți copaci și cinematograf. Hai că a fost simplu…

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Gâdea este vestit ca bărbat de oțel

Următorul articol

Cronica unei condamnări anunțate

Cele mai recente articole de Politica altfel