Portret de fotbalistă: Georgiana Gologan

în Sport

Monica Vasilescu

georgiana gologanUniversitatea Alexandria nu ar fi ajuns la preformanţele pe care le are, dacă nu ar fi mizat în teren pe cele mai talentate fete în fotbalul feminin. În lotul actual se regăsesc mai multe fete care au obţinut distincţii onorifice la nivel naţional, printre care şi Georgiana Gologan. Junioarea este campioană naţională la categoria sa de vârstă şi îşi doreşte să ajungă la performanţe mult mai mari cu echipa alexăndreană.

Georgiana provine din localitatea Tătărăştii de Sus, are 13 ani şi este elevă în clasa a şaptea. Sportiva noastră este pasionată de fotbal şi îşi doreşe să evolueze la o formaţie de talie mai mare.

“Pasiunea pentru fotbal o am încă de mică, de la vârsta de 7 ani. Jucam fotbal pe uliţă cu băieţii din sat. Joc pe postul de fundaş dreapta şi, câteodată, fundaş central. Joc la echipa Universitatea Alexandria de aproximativ doi ani. Mi-aş dori să ajung la o echipa de top”, a declarat jucătoarea.

Georgiana Gologan este ambiţioasă şi vrea să-şi vadă echipa între cele mai bune din ţară. “Îmi place să vin în Alexandria pentru că avem o echipă de fotbal şi sperăm că la sfârşitul campionatului să fim pe un loc de podium”, ne-a mai spus fotbalista, cu menţiunea că are un sportiv preferat, iar acela este Sergio Ramos, care evoluează pe post similar.

1 Comment

  1. […] Universitatea Alexandria nu ar fi ajuns la preformanţele pe care le are, dacă nu ar fi mizat în teren pe cele mai talentate fete în fotbalul feminin. În lotul actual se regăsesc mai multe fete care au obţinut distincţii onorifice la nivel naţional, printre care şi Georgiana Gologan. Junioarea …read more […]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*