liberinteleorman.ro

Portret de fotbalistă: Georgiana Gologan

6 februarie 2015

Monica Vasilescu

georgiana gologanUniversitatea Alexandria nu ar fi ajuns la preformanţele pe care le are, dacă nu ar fi mizat în teren pe cele mai talentate fete în fotbalul feminin. În lotul actual se regăsesc mai multe fete care au obţinut distincţii onorifice la nivel naţional, printre care şi Georgiana Gologan. Junioarea este campioană naţională la categoria sa de vârstă şi îşi doreşte să ajungă la performanţe mult mai mari cu echipa alexăndreană.

Georgiana provine din localitatea Tătărăştii de Sus, are 13 ani şi este elevă în clasa a şaptea. Sportiva noastră este pasionată de fotbal şi îşi doreşe să evolueze la o formaţie de talie mai mare.

“Pasiunea pentru fotbal o am încă de mică, de la vârsta de 7 ani. Jucam fotbal pe uliţă cu băieţii din sat. Joc pe postul de fundaş dreapta şi, câteodată, fundaş central. Joc la echipa Universitatea Alexandria de aproximativ doi ani. Mi-aş dori să ajung la o echipa de top”, a declarat jucătoarea.

Georgiana Gologan este ambiţioasă şi vrea să-şi vadă echipa între cele mai bune din ţară. “Îmi place să vin în Alexandria pentru că avem o echipă de fotbal şi sperăm că la sfârşitul campionatului să fim pe un loc de podium”, ne-a mai spus fotbalista, cu menţiunea că are un sportiv preferat, iar acela este Sergio Ramos, care evoluează pe post similar.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Bogdan și Giulio, frații Silvanei Râciu, nu părăsesc arestul IPJ Teleorman

Următorul articol

Împărțeala “dreaptă” a banilor de către Guvernul Ponta nemulțumește primarii PSD din Teleorman

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.