Portret de fotbalistă: Cristina Sandu

în Sport

Monica Vasilescu

cristina sanduContinuăm rubrica în care încercăm să facem o prezentare succintă fiecărei fotbaliste legitimate la singura echipă de fotbal feminin din Teleorman, care a înregistrat rezultate remarcabile încă din primii ani de la înființare. Între fetele de la Universitatea Alexandria își face loc Cristina Sandu, o jucătoare care vine cu experiența acumulată la loturi care au ajuns în fruntea clasamentului național.

Cristina are vârsta de 20 de ani și locuiește în Pitești, acolo unde urmează cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport. Ea spune că iubește fotbalul încă din copilărie și joacă în cadru organizat de la vârsta de 14 ani. ”Am jucat la campioana și vicecampioana României. De asemenea, și la echipa națională U17 și U19. Joc pe postul de mijlocaș central la CS Universitatea Alexandria. M-am integrat bine în echipă”, a spus sportiva.

Pe lângă sportul receptat a fi mai mult pentru băieți, Cristina Sandu îndrăgește și tenisul de masă și cel de picior. Jucătorul său preferat este Lionel Messi, pe care îl consideră ca fiind un fotbalist complet, având toate calitățile necesare.

Cât despre dorințele referitoare la viitorul său fotbalistic, jucătoarea și-ar dori o carieră în fotbal, încununată cu posibilitatea de a antrena junioare, pentru a transmite generațiilor următoare învățăturile acumulate. Dacă s-ar ivi oportunitatea plecării din țară, Cristina nu ar sta pe gânduri și ar părăsi România fiindcă, spune ea, aici o să mai dureze până o să avem mentalitatea celor din afară.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*