liberinteleorman.ro

Portret de fotbalistă: Cristina Sandu

1 aprilie 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

cristina sanduContinuăm rubrica în care încercăm să facem o prezentare succintă fiecărei fotbaliste legitimate la singura echipă de fotbal feminin din Teleorman, care a înregistrat rezultate remarcabile încă din primii ani de la înființare. Între fetele de la Universitatea Alexandria își face loc Cristina Sandu, o jucătoare care vine cu experiența acumulată la loturi care au ajuns în fruntea clasamentului național.

Cristina are vârsta de 20 de ani și locuiește în Pitești, acolo unde urmează cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport. Ea spune că iubește fotbalul încă din copilărie și joacă în cadru organizat de la vârsta de 14 ani. ”Am jucat la campioana și vicecampioana României. De asemenea, și la echipa națională U17 și U19. Joc pe postul de mijlocaș central la CS Universitatea Alexandria. M-am integrat bine în echipă”, a spus sportiva.

Pe lângă sportul receptat a fi mai mult pentru băieți, Cristina Sandu îndrăgește și tenisul de masă și cel de picior. Jucătorul său preferat este Lionel Messi, pe care îl consideră ca fiind un fotbalist complet, având toate calitățile necesare.

Cât despre dorințele referitoare la viitorul său fotbalistic, jucătoarea și-ar dori o carieră în fotbal, încununată cu posibilitatea de a antrena junioare, pentru a transmite generațiilor următoare învățăturile acumulate. Dacă s-ar ivi oportunitatea plecării din țară, Cristina nu ar sta pe gânduri și ar părăsi România fiindcă, spune ea, aici o să mai dureze până o să avem mentalitatea celor din afară.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Clubul Sportiv ”Basket Game Canada” Alexandria vă invită la ”Cupa Iepurașul”

Următorul articol

”Nu poți să te trezești peste noapte „vedetă”, trebuie să urci pe scări, nu să iei liftul” – Interviu cu make-up artistul Alexandra Flămînzeanu –

Cele mai recente articole de Sport