Portret de fotbalistă: Ana Maria Boldeiu

în Fara categorie

Monica Vasilescuana maria

În lotul echipei de fotbal feminin Universitatea Alexandria este legitimată şi Ana Maria Boldeiu, o tânără sportivă care îşi doreşte să facă o carieră din ceea ce era iniţial un hobby. Fotbalista căreia îi prezentăm portretul în această ediţie este născută pe data de 1 octombrie 1999 şi s-a dedicat fotbalului încă de la vârsta de şapte ani.

“În copilărie, jucam fotbal cu băieţii în faţa blocului. După, am convins-o pe mama să mă lase să fac fotbal de performanţă, să mă duc la un club de fotbal. Până la vârsta de 14 ani am jucat la băieţi, la Sport Team. Eram foarte nerăbdătoare să împlinesc 14 ani, să pot juca în fotbalul feminin. Prima mea echipă la fete a fost Smart Bucureşti”.

Ana Maria ne-a povestit că a cochetat şi cu handbalul, un alt sport care îi place, l-a practicat doi ani jumătate, dar pe primul loc în topul său rămâne fotbalul, căruia i se dedică din toată inima.

La Universitatea Alexandria, sportiva pe care apropiaţii o alintă “Pişcot” joacă pe postul de mijlocaş stânga sau fundaş stânga şi i se pare că alegerea de a fi parte a echipei este unul dintre lucrurile esenţiale care i s-au întâmplat în viaţă.

“Sunt mândră că am ales echipa aceasta, deoarece aici am găsit o atmosferă frumoasă şi am ajuns să fim o familie, cu multe succese dobândite cu ajutorul muncii şi al ambiţiei. Sunt de un an jumătate la Naţionala de Fotbal Feminin a României şi pot spune că este cel mai frumos vis al unui fotbalist să ajungă aici. Fotbalul îmi dă poftă de viaţă, aş sta toată ziua pe teren antrenându-mă, să fiu din ce în ce mai bună”, ne-a mărturisit Ana Maria, spunând că dacă ar fi să aibă un plan de viitor, acela ar fi să ajungă în Franţa, la Lyon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*