Pompierii teleormăneni și-au serbat ziua

în Actualitate

ziua pompierilor

Ziua de 13 septembrie a fost cu noroc pentru ”oamenii focului”, care au serbat cu fast 166 de ani de la „Bătălia din Dealul Spirii”, dar și Ziua Pompierilor din România. Cu acest prilej, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” al judeţului Teleorman a desfăşurat mai multe activităţi specifice.

În zilele dinaintea sărbătorii, pompierii teleormăneni au organizat „Ziua Porților Deschise”, o expoziţie cu tehnica de intervenţie, mai multe competiţii sportive, aniversarea fiind încununată de ceremonialul militar.

În ziua cea mare, sâmbătă, au fost prezentate mesajele de felicitare adresate de către prefectul judeţului Teleorman, Daniela Carmen Dan, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Gâdea, și cele ale altor autorități locale, urmate de discursul inspectorului-șef al ISU Teleorman, colonel Liviu Sorinel Sandu.

Ceremonialul s-a încheiat cu defilarea cadrelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” al judeţului Teleorman şi prezentarea unor exerciţii demonstrative.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*