liberinteleorman.ro

Pompieri teleormăneni, la concursul serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta, faza zonala

26 iulie 2017

Astazi, pompierii militari teleormaneni care fac parte din lotul sportiv al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „A.D. Ghica” al judetului Teleorman se deplaseaza in judetul Arges pentru a participa la concursul serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta, faza zonala.

In aceasta zi se va tine sedinta tehnica, iar in zilele de joi si vineri, pompierii militari din cadrul a patru judete, respectiv Arges, Olt, Teleorman si Giurgiu se vor intrece la patru probe – Scara de fereastra, Pista cu obstacole, Stafeta 4×100 m si Realizarea dispozitivului de lupta la motopompa – pentru obtinerea locului I si a unui timp cat mai bun care sa le permita participarea la faza nationala.

Le dorim baietilor nostri succes, o pozitie cat mai sus pe podium si de ce nu, un loc la faza nationala!

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Accident rutier cu 6 victime, pe E 70, între Vitănești și Văceni

Următorul articol

Marcel Iureș, Roman Tolici și Tudor Chirilă urcă pe scenă la IDEO IDEIS 2017

Cele mai recente articole de Actualitate