Poliţistul Marius Nicușor Râcu a scăpat de control judiciar, dar unul dintre frații Rîciu rămâne în arest

în Actualitate/Justitie

Monica Vasilescuarest

Fostul şef al Postului de Poliţie Bragadiru – Marius Nicușor Râcu a fost acuzat și arestat preventiv pentru participare la constituirea unui grup infracţional în forma sprijinirii acestuia, abuz în serviciu constând în nesesizarea unor infracţiuni și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Este vorba despre gruparea fraților Râciu, bănuiți de cămătărie și șantaj.

După o vreme în care polițistul Râcu s-a aflat sub control judiciar, acesta a scăpat de pedeapsă. Ieri, Tribunalul Teleorman a constatat încetată de drept măsura controlului judiciar luată cu privire la inculpat, cercetat pentru Legea nr.39/2003.

Totodată, instanța a respins ca nefondate cererile de revocare a măsurii arestării preventive şi de înlocuire a arestului preventiv formulată de inculpatul Platon Giulio. Constată legală şi temeinică măsura controlului judiciar dispusă faţă de inculpaţii: Candoi Marian, Mincă Ionuţ şi Rîciu Scoreţ Bogdan, luată în aprilie 2015.

Amintim că frații cântăreței de muzică populară Silvana Rîciu, care își are originile în Teleorman, au fost puși sub acuzare în luna aprilie 2013.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*