Polițiștii teleormăneni au reținut 37 permise auto

în Actualitate

masini politie

În contextul aniversării sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, polițiștii teleormăneni au acționat, în perioada 14-16 august 2015, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică la nivelul întregului județ.
Astfel, dispozitivele de ordine și siguranță publică au desfășurat activități în zona lăcașelor de cult unde au avut loc manifestări religioase dar și în zona tuturor zonelor de interes public unde au fost organizate și desfășurate astfel de activități, inclusiv pe căile rutiere și ferate care converg către stațiunile turistice și locurile de agrement.
Astfel, au fost constatate 35 de infracțiuni și au fost aplicate 680 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 252.530. De asemenea, au fost reținute 37 de permise de conducere și retrase 13 certificate de înmatriculare.
În cadrul acestor acțiuni, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al IPJ Teleorman au identificat doi cetățeni de origine turcă, în vârstă de 56, respectiv 39 de ani, rezidenți în municipiul București care în perioada 2013 – 2015 au efectuat operațiuni ilegale cu legume și fructe, neînregistrând în totalitate operațiunile economice efectuate, în valoare de peste 900.000 lei, sustrâgându-se astfel de la plata obligațiilor fiscale către bugetul de stat. În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, urmând a se propune soluție prin Parchet, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*