liberinteleorman.ro

Polițiștii din București au pus în executare mandate de percheziție în Teleorman

4 iunie 2015

politieConform unei informări a Poliției Române, în acest moment, polițiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti efectuează 12 percheziții domiciliare în municipiul București și în județele Ilfov, Teleorman, Argeș și Giurgiu, la persoane bănuite de evaziune fiscală.

La data de 4 iunie a.c., 80 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 12 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Teleorman, Argeş şi Giurgiu, la persoane bănuite de evaziune fiscală.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2011 – 2014, persoanele în cauză, administratori ai 22 de societăţi comerciale, ar fi înregistrat în evidenţele contabile operaţiuni comerciale fictive privind achiziţionarea de bunuri şi servicii de la alte patru societăţi comerciale, cu scopul de a se sustrage de la plata obligaţiilor fiscale.

De asemenea, polițiștii pun în executare 25 de mandate de aducere. Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este de aproximativ 1.800.000 de lei. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

”Este rău să fim asociați cu masoneria. Suntem două asociații total diferite” – Interviu cu guvernatorul Rotary – Petrișor Diculescu

Următorul articol

Bursa locurilor de muncă a inclus pe piaţa muncii 156 de teleormăneni

Cele mai recente articole de Actualitate