liberinteleorman.ro

Polițiști din Teleorman, cercetați după ce s-au dus cu autospeciala la o petrecere

4 august 2021

Doi polițiști din Teleorman sunt verificați după ce au fost surprinși cu autospeciala de poliție la o petrecere. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Teleorman spun că nu tolerează astfel de abateri disciplinare și în funcție de gravitatea faptelor vor fi dispuse măsuri conform prevederilor legale.

„În legătură cu imaginile și informațiile apărute pe un site de știri (n.r.: impactnews24.ro), în care apare și o autospecială inscripționată, Compartimentul De Relații Publice al I.P.J. Teleorman face următoarele precizări:

Autospeciala din imagini aparține I.P.J. Teleorman.
În prezent, s-a dispus efectuarea de verificări cu privire la polițiștii care apar în imagini și în funcție de rezultatul acestora vor fi dispuse măsuri conform prevederilor legale.

Conducerea inspectoratului nu tolerează astfel de abateri disciplinare și în funcție de gravitatea acestora, împotriva polițiștilor vinovați, vor fi luate măsuri legale”, a transmis IPJ Teleorman.

Polițiștii cercetați au participat la o petrecere a unui pompier, organizată cu ocazia pensionării, deși se aflau în timpul programului de lucru.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Handbal: Meci de verificare între nou promovata CSM Alexandria și Dinamo

Următorul articol

Alexandru Papadopol, Corina Moise și Mariana Gavriciuc ajung la Alexandria la Ideo Ideis Festivalul #16

Cele mai recente articole de Actualitate

Don't Miss