Polițiști din Teleorman, cercetați după ce s-au dus cu autospeciala la o petrecere

în Actualitate

Doi polițiști din Teleorman sunt verificați după ce au fost surprinși cu autospeciala de poliție la o petrecere. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Teleorman spun că nu tolerează astfel de abateri disciplinare și în funcție de gravitatea faptelor vor fi dispuse măsuri conform prevederilor legale.

„În legătură cu imaginile și informațiile apărute pe un site de știri (n.r.: impactnews24.ro), în care apare și o autospecială inscripționată, Compartimentul De Relații Publice al I.P.J. Teleorman face următoarele precizări:

Autospeciala din imagini aparține I.P.J. Teleorman.
În prezent, s-a dispus efectuarea de verificări cu privire la polițiștii care apar în imagini și în funcție de rezultatul acestora vor fi dispuse măsuri conform prevederilor legale.

Conducerea inspectoratului nu tolerează astfel de abateri disciplinare și în funcție de gravitatea acestora, împotriva polițiștilor vinovați, vor fi luate măsuri legale”, a transmis IPJ Teleorman.

Polițiștii cercetați au participat la o petrecere a unui pompier, organizată cu ocazia pensionării, deși se aflau în timpul programului de lucru.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Actualitate