liberinteleorman.ro

Poliţia teleormăneană nu a găsit furăcioşii celor 21.000 euro şi 42.500 lei nici cu mascaţii

30 iunie 2014
Advertisement

Politie demonstratie

Monica Vasilescu

21.000 euro și 42.500 lei s-au furat, în urmă cu aproximativ o lună de zile, dintr-un autoturism din Alexandria. Banii, proveniți din încasările pe două luni ale unei societăți, au fost sustraşi dintr-o maşină lăsată câteva minute nesupravegheată, în curtea unei firme cu sediul aflat în apropierea ștrandului din Alexandria. Deşi locul este supravegheat video, iar făptașii infracțiunii au fost filmaţi în timpul acţiunii, autorităţile nu au depistat nici acum cine se află în spatele furtului de proporţii.

Anchetatorii au bănuit câţiva membri ai unui grup infracţional care au la activ astfel de fapte antisociale. Zilele trecute, mascaţii au descins la casa suspecţilor, dar, până în prezent, nimeni nu a fost dovedit ca autor al jafului.

Contactată telefonic, Teodora Dragole, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman, a spus că nu s-a găsit geanta cu sumele amintite. Aceasta a menţionat că, în urma percheziţiilor nu s-a găsit un vinovat, drept pentru care cercetările continuă

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Discurs la indigo Drăguşin – Gâdea

Următorul articol

Teleormanul tuturor discrepanţelor. Unii au vile cu piscină, alţii… case în ruină

Cele mai recente articole de Diverse