Poliţia teleormăneană nu a găsit furăcioşii celor 21.000 euro şi 42.500 lei nici cu mascaţii

în Diverse

Politie demonstratie

Monica Vasilescu

21.000 euro și 42.500 lei s-au furat, în urmă cu aproximativ o lună de zile, dintr-un autoturism din Alexandria. Banii, proveniți din încasările pe două luni ale unei societăți, au fost sustraşi dintr-o maşină lăsată câteva minute nesupravegheată, în curtea unei firme cu sediul aflat în apropierea ștrandului din Alexandria. Deşi locul este supravegheat video, iar făptașii infracțiunii au fost filmaţi în timpul acţiunii, autorităţile nu au depistat nici acum cine se află în spatele furtului de proporţii.

Anchetatorii au bănuit câţiva membri ai unui grup infracţional care au la activ astfel de fapte antisociale. Zilele trecute, mascaţii au descins la casa suspecţilor, dar, până în prezent, nimeni nu a fost dovedit ca autor al jafului.

Contactată telefonic, Teodora Dragole, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman, a spus că nu s-a găsit geanta cu sumele amintite. Aceasta a menţionat că, în urma percheziţiilor nu s-a găsit un vinovat, drept pentru care cercetările continuă

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*