liberinteleorman.ro

Poliția Teleorman, precizări despre moartea soțului lui Carmen Dan: a fost găsit de către un membru al familiei

4 iulie 2018

Monica Vasilescu

S-a discutat mult pe tema morții soțului ministrului Carmen Dan, singur, în casa sa de la Videle. În timp ce toată lumea a condamnat-o pe șefa Ministerului de Interne că nu știa ce face soțul ei bolnav și că ar fi fost găsit mort în casă de către vecini, după ce aceștia ar fi simțit un miros în neregulă provenit din apartamentul lui Corneliu Dan, Poliția Teleorman face unele precizări: Ca urmare a informațiilor solicitate de reprezentanți ai mass-media, în legătură cu decesul sesizat, la data de 3 iulie a.c., în localitatea Videle, Compartimentul de Relații Publice din cadrul I.P.J. Teleorman este abilitat să facă următoarele precizări: Persoana decedată a fost găsită în casă, de către un membru al familiei. Cauza morții, certificată în urma autopsiei este – insuficiență cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar și infarct miocardic acut. Persoana nu prezenta urme de violență. Decesul a survenit, conform evaluărilor medico-legale, cu aproximativ 24 de ore înainte de a fi găsit de aparținători, adică la data de 2 iulie a.c. Certificatul de deces a fost emis cu data constatării, la 3 iulie a.c.

Noi nu știm de ce Poliția este abilitată să facă aceste precizări și nu apropiații decedatului, dar faptul că acesta a fost găsit de către o persoană din familie, nu de către vecini, nu schimbă cu nimic faptul că acesta era mort de o zi, fără vreun interes din partea celor mai apropiate persoane.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Se strâng ajutoare pentru persoanele afectate de inundații

Următorul articol

Accident rutier pe DN 6, la ieșire din Vitănești

Cele mai recente articole de Actualitate