liberinteleorman.ro

Poliția locală a găsit inamicul public: bătrânii care vând ce au gospodărie. Le-au confiscat produsele

25 ianuarie 2024
Advertisement

Poliția Locală din Alexandria a făcut, din nou, o demonstrație de urmărire a persoanelor în vârstă care vând o legătură de leuștean și două cepe pentru a supraviețui. Inamicul public al acestor personaje plătite din bani publici este reprezentat de bătrânii care vând produse din gospodărie pentru sume infime. Le-au confiscat și produsele.

„În data de 23.01.2024, reprezentanții Poliției Locale Alexandria împreună cu inspectorii din cadrul Direcției Sanitar Veterinare Teleorman,au desfășurat o acțiune comună cu privire la combaterea vânzătorilor ambulanți care oferă spre comercializare produse alimentare pe domeniul public fără a deține autorizație pentru a desfășura aceste activități, reprezentând un pericol pentru sănătatea cetățenilor. Urmare a acestei acțiuni persoanele depistate au fost sancționate contravențional și s-au confiscat produsele de origine animală”, a anunțat Poliția Locală Alexandria (virgula între subiect și predicat le aparține).

Nu știm pentru ce este necesară această structură, însă, cu banii pe un polițist local care se ocupă cu alungarea mămăicilor din piață mai bine ar pune administrația publică locală niște tarabe și pentru ele, să nu mai stea pe jos, precum ultimii cetățeni ai comunității, fiindcă, într-o normalitate socială, bătrânii sunt primii!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

O fetiță de 14 ani a DISPĂRUT din centrul DGASPC Teleorman

Următorul articol

Taxa specială de salubritate crește, de la 1 februarie, în Alexandria

Cele mai recente articole de Administratie