liberinteleorman.ro

Poliţia a dus jurnaliştii la ţinte

22 martie 2016

Monica Vasilescu

cupa presei tir cupa presei

De ziua Poliţiei Române, în fiecare an, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Teleorman organizează o serie de activităţi dedicate aniversării de pe 25 martie. Printre acestea, reprezentanții mass-media locale au fost invitaţi să participe la concursul „Cupa presei la TIR”.  Astăzi, în poligonul de tragere din Alexandria, jurnaliștii au tras la țintă, pe rând, câte cinci gloanțe (calibru 5,6 mm) cu pistolul IJ Balcanic, după ce au luat parte la instructajul oferit de multipla campioană națională la tir, Magdalena Dudeanu Ristea, alături de coechipierii săi – Irina Luca și Alexandru Pațe.

Concursul s-a desfăşurat și anul acesta pe categorii: fete şi băieţi. În urma rezultatelor la fete, primul loc a fost “împuşcat” de Alina Zbengheci – Media Sud TV, locul al doilea a fost câştigat de Monica Vasilescu – ziarul Liber în Teleorman, iar pe cel de-al treilea loc s-a situat Monica Dumitrescu – Gazeta de Teleorman. La băieți, pe primul loc s-a clasat Cristi Ştefan – Teleorman TV, urmat de Ştefan Gârdoc – Media Sud TV, care a obținut locul II şi Răzvan Meilă – Media Sud TV – locul III.

Pe lângă tir-pistol, jurnaliștii au concurat și la secţiunea tir-puşcă, acolo unde s-a înregistrat următorul clasament: la fete, locul I – Monica Dumitrescu – Gazeta de Teleorman, locul al II-lea – Alina Zbengheci – Media Sud TV, locul III – Monica Meilă – “Mara”, la băieți: locul I – Cristi Ştefan – Teleorman TV, locul II – Marian Ozunu – Media Sud TV, locul III – Ovidiu Spătăreanu şi Valentin Nedelcu – Teleorman TV.

La final, participanții au primit diplome din partea inspectorului-șef al IPJ Teleorman, Valentin Dumitrașcu, și încurajări de a răspunde pozitiv și în anii următori invitației de a însoți Poliția ”la ținte”.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Dorina Ciobanu a făcut primul pas spre directoratul Spitalului Județean Teleorman

Următorul articol

Victor Drăguşin confundă exprimarea liberă cu fasolea

Cele mai recente articole de Politica altfel