Polaris va sista servicul de salubrizare de la clientii care au datorii mai mari de 45 de zile

în Actualitate

Începând cu data de 1.04.2017,  Polaris M Holding a luat decizia de a inceta prestarea serviciului de salubrizare de la persoanele fizice, agentii economici si institutiile publice care inregistreaza datorii mai mari de 45 de zile. Obligativitatea de a achita factura pentru colectarea şi transportul deşeurilor municipale se regăseşte în legea 51/2006, republicata, art 42, alin (11), unde se menţionează că operatorul de salubrizare poate întrerupe activitatea: „Dacă sumele datorate, inclusiv penalităţile, nu au fost achitate după 45 de zile de la primirea facturii, operatorul poate întrerupe furnizarea/prestarea serviciului cu un preaviz de 5 zile lucrătoare şi are dreptul să solicite recuperarea debitelor în instanţă”.

Polaris M Holding multumeşte cetatenilor, asociatiilor de proprietari, agentilor economici si institutiilor publice care si-au achitat in termenul de scadenta facturile de colectare deseuri municipale, isi cere scuze acestora pentru disconfortul creat de sistarea serviciului de colectare deseuri menajere şi îi asigura că va reîncepe prestarea servicului de salubrizare de îndată ce sumele restante vor fi recuperate de la beneficiarii care au restante la plata serviciului.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*