liberinteleorman.ro

Domnița Neaga lansează cartea ”Floare de lotus”

19 aprilie 2016

Monica Vasilescu

13055275_544425252404419_4804422541883245467_oPoeta iubirii, așa cum este cunoscută Domnița Neaga între prieteni, va aduce în fața publicului său o nouă carte.

După ”Muntele din vis”, apărut în 2013, poeta noastră demonstrează că iubirea nu e demodată și lansează încă un volum de poezii dedicate sentimentului suprem. ”Floarea de lotus” se numește cartea care va fi aflată de iubitorii de frumos joi, 21 aprilie, ora 18.00, la Sediul Catalactica din Alexandria.

În cadrul evenimentului, participanții vor avea prilejul de a admira și expoziția de grafică semnată de Tudor Șerbănescu, artist plastic teleormănean care a realizat grafica din carte.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Liber în Teleorman a serbat 80 de apariții print la cea de-a opta ediție a Seratelor Libere

Următorul articol

Theodor Răpan lansează o serie de cărți la Alexandria

Cele mai recente articole de Cultură

Proiect cultural: Biblioteca pentru tineri

          Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, demarează proiectul cultural Biblioteca pentru tineri, ce se va