liberinteleorman.ro

Podul dracilor de la Zlata

Advertisement

Monica Vasilescu

zlata

Este posibil ca mulți dintre dumneavoastră să nu fi auzit de locație. Nici noi, până nu am pășit recent în partea aceasta de Teleorman. Zlata este un sat în partea de sud-vest a județului, în Câmpia Găvanu-Burdea. Administrativ, sătucul aparține de comuna Dracea. Accesul spre sat se face de pe șoseaua Alexandria – Turnu Măgurele, pe un podeț ”de mai mare frumusețea”.

Dacă vrei să ajungi, efectiv, la Dracea, te apucă toți dracii (așa e vorba din popor). La intrarea în satul Zlata se află un pod șubred, cu o crestătură de care trec fără daune doar mașinile 4×4. Zona nu a mai văzut asfalt de ani în șir, iar la pod nu se întrevede nicio intervenție actuală. Zeci de autoturisme joase, spun riveranii, au avut de suferit de pe urma adânciturii pe care pare că nicio autoritate n-o observă. Și nici nu ne așteptăm s-o facă prea curând, fiindcă, vorba aia: dracul construiește punți și minează poduri.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Nu stiu daca cineva din conducere a vazut sau nu a vazut articolul, dar a fost cat de cat renovat, insa eu tot il vad un mini-pericol :))

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Baronul se întoarce acasă

Următorul articol

Atleții CSS Alexandria au obținut rezultate remarcabile la Cupa Dunării de la Chilia Veche

Cele mai recente articole de Actualitate