Podul dracilor de la Zlata

în Actualitate/Politica altfel

Monica Vasilescu

zlata

Este posibil ca mulți dintre dumneavoastră să nu fi auzit de locație. Nici noi, până nu am pășit recent în partea aceasta de Teleorman. Zlata este un sat în partea de sud-vest a județului, în Câmpia Găvanu-Burdea. Administrativ, sătucul aparține de comuna Dracea. Accesul spre sat se face de pe șoseaua Alexandria – Turnu Măgurele, pe un podeț ”de mai mare frumusețea”.

Dacă vrei să ajungi, efectiv, la Dracea, te apucă toți dracii (așa e vorba din popor). La intrarea în satul Zlata se află un pod șubred, cu o crestătură de care trec fără daune doar mașinile 4×4. Zona nu a mai văzut asfalt de ani în șir, iar la pod nu se întrevede nicio intervenție actuală. Zeci de autoturisme joase, spun riveranii, au avut de suferit de pe urma adânciturii pe care pare că nicio autoritate n-o observă. Și nici nu ne așteptăm s-o facă prea curând, fiindcă, vorba aia: dracul construiește punți și minează poduri.

1 Comment

  1. Nu stiu daca cineva din conducere a vazut sau nu a vazut articolul, dar a fost cat de cat renovat, insa eu tot il vad un mini-pericol :))

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*