liberinteleorman.ro

PNL votează propunerile PSD. Mara Calista: ”Nu mai vorbim acum de stânga și de dreapta”

3 aprilie 2020

Deputatul PNL Mara Calista a anunțat, la dezbaterile online pe marginea legii privind șomajul tehnic, că liberalii susțin proiectul inițiat de PSD și care a fost modificat în comisii prin integrarea observațiilor guvernului. Mara Calista a mai transmis ca liberalii „apreciază” gestul lui Adrian Solomon, liderul comisiei de Muncă din Camera Deputaților, care a preluat o parte din amendamentele Executivului. „Ne bucurăm că a existat înțelegere, nu mai vorbim acum de stânga și de dreapta, vorbim de cetățenii României”, a spus deputatul de Teleorman.

Comisia pentru Muncă din Camera Deputaților a adoptat, joi, un raport favorabil în cazul unui proiect de lege care prevede că pe perioada instituirii stării de urgență sau stării de asediu în România, salariații trimiși în șomaj tehnic pot beneficia de o indemnizație în cuantum de maxim 75% din salariul de bază corespunzător locului de muncă ocupat. Legea a trecut de Senat și urmează să intre la vot final în Camera Deputaților.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

TELEORMAN, RADIOGRAFIA DEZASTRULUI: testări pe pile, medici demisionari, bolnavi trimiși să moară acasă și șefi numiți politic depășiți de situație

Următorul articol

24 de teleormăneni au luat virusul

Cele mai recente articole de Actualitatea politică