liberinteleorman.ro

PNL Teleorman vrea doi deputați și un senator

7 noiembrie 2016

Monica Vasilescu

pnl

Eligibilii din Partidul Național Liberal Teleorman au susținut, astăzi, o conferință de presă pentru a-și prezenta proiectele mai pe îndelete. Candidaţii PNL de pe primele locuri la parlamentare, Eugen Pîrvulescu, Daniela Mara Calista şi Mihai Murar, alături de purtătorul de cuvânt al partidului – Dumitru Goldbach, cu toții încrezători în șansele lor, au reiterat motivele pentru care se află pe liste și planurile lor pentru județ. ”Aveți în față doi viitori deputați și un senator. Fiecare dintre membrii marcanţi ai partidului ar fi putut să fie un candidat pentru Parlamentul României. Formula aceasta gândită de organizaţia judeţeană şi pusă în practică printr-un vot în majoritatea lui a fost programată şi gândită mai demult, pentru că trebuie să îmbinăm cumva activitatea Marei Calista din Guvernul României, activitatea politică, cu ceea ce noi vrem să facem în judeţul Teleorman. Mihai Murar, un om cu experienţă, un om cu o activitate politică foarte bună în judeţ, un om care coagulează, dacă mai era nevoie, partea de fost PD-L şi ne-am gândit foarte serios când am plecat pe acest drum, mergând din organizaţie în organizaţie toţi trei, discutând cu tot ce înseamnă activul de partid, să vedem o susţinere extraordinară pentru Mihai Murar şi Mara Calista. De ce Eugen Pîrvulescu? Pentru că îmi doresc foarte mult să facem ceea ce am plecat la drum acum trei ani de zile, o schimbare radicală, pentru a termina cu sintagma aceea de judeţ al sărăciei şi al şomajului. Echipa noastră îşi propune, pentru alegerile din decembrie, să facă altfel de politică. Noi vedem ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani, au fost doar promisiuni pe hârtie și ne-am dat seama că astăzi este nevoie de o reformă politică. Județul se va pune în mișcare după 11 decembrie. Este păcat că unii se văd cu electoratul doar din patru în patru ani. Noi vom fi niște politicieni atipici. Vom face o campanie curată, din ușă în ușă, așa cum PNL a făcut mereu”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

După ce Mihai Murar a vorbit despre educație și despre nevoia de regândire a învățământului, Daniela Mara Calista a spus că direcția sa în acest moment sunt tinerii și femeile. ”Vom avea fosrte multe întâlniri cu tinerii și femeile. Discutăm, în cazul femeilor, de la salarii mai mici, până la violența în familie. Sunt lucruri care au fost ignorate în acest județ. Va fi miza campaniei mele, ca tinerii și femeile care doresc să se implice și care vor o schimbare, să vină alături de noi”.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Nu am mai avut un deputat de la minunatul partid? Unul pe nume Crin care nu a făcut nimic în 4 ani. Urât, Alinuto, urât!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Universitatea Alexandria a bifat a cincea victorie consecutivă în campionat

Următorul articol

Sistemul cardului de sănătate pune la încercare nervii medicilor din Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitatea politică