liberinteleorman.ro

PNL Teleorman schimbă bugetul județului. Pîrvulescu: Nu putem da 60.000 de euro pe bustul lui Marin Preda

17 februarie 2022

PNL și PSD au divergențe pe bugetul Consiliului Județean Teleorman de când liberalii au un cuvânt de spus prin majoritatea conferită la alegerile locale din 2020. Astfel, cei de la PNL vor să direcționeze mai mulți bani către dezvoltare și mai puțini spre funcționare, așa cum se întâmplă acum. Eugen Pîrvulescu – președintele PNL a declarat, într-o conferință de presă, joi, că se duc prea mulți bani la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman, o instituție „mașinărie de partid”.

„Bugetul județului Teleorman trebuie să fie schimbat. Vom fi atenți la cei care cheltuie acești bani. Nu putem să angajăm tot timpul la DGASPC, o mașină de partid, fără servicii de calitate.

La Centrul Cultural… nu putem să-i dăm miliarde să stea închiși într-un centru fără activitate culturală. Nu putem să dăm 60 de mii euro pe bustul lui Marin Preda, cu tot respectul pentru Marin Preda, nu facem din aur. Mai puțin bani risipiți, mai mulți spre investiții.

Acum, bugetul este făcut să cheltuie nu să investească, am reușit să-l ducem la 20-30% pentru dezvoltare”, a declarat președintele PNL Teleorman într-o conferință de presă.

1 Comment

  1. Vedeți că Gabi Florea și ai lui de AUR merg din poartă în poartă, strâng semnături pentru suspendarea lui IOHANIS și spun oamenilor de HOTIILE făcute de PSD și PNL!! AUR Teleorman va fi surpriză!! Sa nu ziceți că nu v-am spus!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Accident rutier pe DJ 503, între localitățile Moșteni și Videle! DOUĂ victime, la spital

Următorul articol

Dănuț Cristescu acuză PNL că a împărțit banii către primării „după bunul plac”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică