liberinteleorman.ro

PNL Teleorman este dispus oricăror negocieri politice, mai puțin cu PSD

Monica Vasilescu

13262522_1164971770200621_1156083691_oPentru peneliștii teleormăneni e o onoare să fie urmașii Brătienilor, am aflat astăzi de la Eugen Pîrvulescu, co-președintele formațiunii, căruia i-a stat alături vicepreședintele Maria Stoian. Ținând cont de faptul că, pe 24 mai 2016, se împlinesc 141 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, primul partid politic din România, cei doi au susținut o conferință de presă pentru a aminti de aniversare și pentru a mai face unele referiri la campania electorală actuală. Întâi de toate, Eugen Pîrvulescu a vorbit presei locale despre un proiect nou în mapa sa de politician, care se referă la o Alianță pentru Dezvoltarea Sudului. Acest pact, făcut cu omologii săi din județele alăturate, vizează reducerea masivă a sărăciei, utilizarea potențialului agricol, cooperare pentru dezvoltare economică etc.

În aceeași întâlnire cu presa, PNL, prin vocea Mariei Stoian, a cerut Consiliului Judeţean Teleorman, Gărzii de Mediu şi altor instituţii abilitate să dea explicații privind aducerea în Teleorman a sute de tone de deşeuri periculoase din Italia. Peneliștii au făcut și o scrisoare publică la care așteaptă răspuns din partea celor vizați.

În altă ordine de idei, Eugen Pîrvulescu a dat niște exemple negative de conduită profesională a unor șefi de instituții publice din județ care sunt implicați în campania electorală. El l-a pomenit în discuții pe Eugen Coman, director al APIA Teleorman, care ar fi împărțit discreționar subvențiile pe suprafețe, în localitățile preponderent PNL, dar și pe Dănuț Cristescu, managerul Inspectoratului de Stat în Controlul Transportului Rutier, care se folosește de directorat în scopuri politice. Nici Gelu Pisică, primar la Țigănești, nu a fost scos din lista celor care încalcă legea electorală, afișând postere de campanie mai mult decât este cazul, dar nici primarul de la Gratia, căruia îi plac amenințările, asemenea celui de la Orbeasca, pe care liderul PNL l-a numit ”rușinea primarilor din județ, dacă nu și a PSD”.

Întrebat ce procent va avea partidul său în urma alegerilor locale din 5 iunie, Pîrvulescu a spus că PNL va obține scorul necesar pentru câștigarea Consiliului Județean Teleorman. Și, ca să fie exact, el a precizat că formațiunea țintește 17 consilieri județeni, după care este dispus oricăror negocieri politice, exclus fiind din ecuație Partidul Social Democrat. Până atunci, însă, co-președintele PNL Teleorman îl cheamă la duel verbal pe actualul șef al CJ Teleorman, Adrian Gâdea, care nu a acceptat până în prezent nicio dezbatere electorală.

Advertisement

2 Comments

  1. P.N.L. TR, nu are nicio legatura cu liberalismul!!!!Maimutoi ca acest Partzulescu, Bitanu-Ciobanu, Fierarescu-Ciorditor de Ciorditor sau Mos Iliescu obsedatul sexual, sunt o MARE RUSINE!!!!!Sa plece definitiv acasa, apoi mai vorbim de liberalism!!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Drăgușin și-a mobilizat instinctul comunist în campanie

Următorul articol

Carmen Dumitrescu a scris AVATAR – o carte despre iubiri platonice între oameni fără chip

Cele mai recente articole de Actualitatea politică