PNL Teleorman anunță, cu mândrie, cooptarea unui alt primar pesedist

în Actualitatea politică/Administratie

Ziua și achiziția de la PSD pentru PNL Teleorman! Tot mai mulți primari social-democrați își anunță schimbarea în galben, iar partidul lui Brătianu se mândrește cu asta. Peste zece primari pesediști și-au făcut loc, în ultima vreme, în PNL Teleorman, fiecare dintre ei fiind cunoscut pentru afacerile cu Tel Drum sau pentru relațiile foarte apropiate cu Liviu Dragnea. Astăzi a fost rândul primăriței de la Ștorobăneasa, Ioana Magereanu. Vă amintim că aceasta a plătit miliarde la Tel Drum din bani publici și, ultima dată când am verificat, era implicată într-o asociație, trecută pe numele unui apropiat, care trăia din bani guvernamentali și executa…nimic precis.

Cu puțin timp în urmă, PNL Teleorman anunța cu mândrie, cooptarea în echipă a acestei noi achiziții de la PSD. Redăm conținutul comunicatului de presă, exact așa cum ne-a fost transmis. Concluziile le trageți singuri.

“Echipa PNL Teleorman a mai adăugat, în componența sa, un nume important. Primarul PSD al comunei Ștorobăneasa, doamna Ioana Măgereanu, a ales să candideze pe listele Partidului Național Liberal Filiala Teleorman, la alegerile locale din acest an. Doamnei Măgereanu îi urez bun venit și o asigur de tot sprijinul de care are nevoie, de acum înainte, în demersul său de a dezvolta localitatea pe care o conduce, în beneficiul cetățenilor pe care îi reprezintă.  Sunt sigur că împreună vom obține un rezultat foarte bun la alegerile locale din 27 septembrie 2020 și vom reuși să câștigăm președinția Consiliului Județean Teleorman. Echipa PNL Teleorman devine, astfel, din ce în ce mai puternică și mai pregătită să schimbe în bine județul.”, se arată în declarația de presă semnată de Eugen Pîrvulescu.

Așteptăm cu interes și trecerea lui Drăgușin la PNL, ca să fie echipa completă, dar mai pe galben, așa…

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

3 Comments

  1. Mai contează părerea membrilor PNL care au făcut opoziție foștilor primari PSD, care nu numai ca nu au apucat să candideze la Primărie, dar se mai văd și în situația de a fi conduși de aceștia?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*