liberinteleorman.ro

PNL Teleorman a deschis porțile trădătorilor de la ALDE. Atât s-a putut!

Advertisement

PNL Teleorman nu mișcă prea multe, dar când mișcă, o face prost. În disperarea după voturi și în lipsă de conducători carismatici, liberalii teleormăneni deschid ușa oricui. Nu contează dacă sunt pesediști sau trădători, pentru că, până la urmă, politica se joacă, nu-i așa, pe bani și pe voturi. Așa că omul de încredere al lui Orban, Cristi Barbu, fost primar al comunei teleormănene Suhaia, împreună cu Eugen Pîrvulescu, actual șef al liberalilor teleormăneni, s-au întâlnit la Palatul Victoria cu premierul și au aranjat apele în Teleorman pe linia compromisului. Astfel, membrii ALDE, din aripa Ică Florică Calotă au, prin protocol, liber în PNL, dar și loc eligibil la alegerile parlamentare. După cum știm, în luna februarie a acestui an, Ică Calotă Florică, lider ALDE Teleorman, a părăsit barca lui Tăriceanu, pe motiv de lipsa reprezentării în secțiile de votare.

Ică Florică Calotă este cunoscut drept unul dintre cei mai mari oportuniști din politica teleormăneană. Și culmea, întotdeauna a reușit să joace cărțile în așa fel încât să câștige mandat după mandat, fie de la PNL în 2012, partid pe care l-a trădat pentru că nu era sigur că îi garantează locul de parlamentar, fie de la ALDE în 2016, făcându-se frate chiar și cu PSD-ul ca să treacă puntea.

Cristi Barbu, care a înaintat în funcție până la nivelul de secretar general adjunct al Guvernului, susține că nu vrea să comenteze situația, dar este o decizie politică, luată la nivel național și se aplică în câteva județe, sfătuindu-ne să discutăm despre întoarcerea lui Ică Calotă în PNL cu Eugen Pîrvulescu.

Eugen Pîrvulescu, însă, a postat pe Facebook că el, practic, e interesat numai să câștige Consiliul Județean Teleorman și că asta justifică încheierea unei alianțe cu un politician care și-a jucat întotdeauna cărțile cu PSD-ul.

„Discuțiile de natură politică pe care le-am purtat cu premierul Ludovic Orban și secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu, au scos în evidență faptul că se vor implica total și mă vor susține în totalitate pentru a câștiga alegerile locale în Teleorman, în toamna acestui an, și, implicit, pentru a câștiga președinția consiliului județean, astfel încât după 30 de ani de administrare păguboasă și clientelară a județului, PSD să fie înlăturat de la guvernarea locală, iar județul să poată fi dezvoltat sănătos, prin politici liberale, de către o administrație liberală. De asemenea, în urma acestor discuții a fost finalizat protocolul de acceptare și primire în partid a membrilor ALDE.”, a notat Pîrvulescu pe Facebook.

Cu alte cuvinte, liberalii teleormăneni sunt dispuși să facă orice compromis pentru a ajunge cu adevărat la putere, pentru că acum cașcavalul este pentru ei încă o promisiune. Sunt, însă, șanse mari ca această atitudine să ducă, în cele din urmă, la rezultatul advers. Și, mai mult ca sigur, trădările acestea se vor plăti. Tot în voturi. Dar către PSD.

2 Comments

 1. Un oportunist SUSȚINE ca aduce n voturi fictive dar SIGUR dispar n+ voturi reale!
  Deci psd-ul galben ne consideră-n continuare TURME înghesuite-n urma unor presupuși lideri și nu dă doi bani pe impresia creată în societate de astfel de „manevre politice” de secol XIX și cu parfum caragialian.

 2. iCĀ CAlota -tradatorul de meserie – o sa primeasca „un loc eligibil” la Plosca…

  preacurvioasele politice nu se dezmint….
  va fi *taiat* de pe liste de votanti…

  ce fapte deosebite are in activitatea lui acest traseist ?
  „ce meserie la baza o avea ?”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Proiectul ,,Scoli Ambasador ale Parlamentului European”, la Colegiul Național Pedagogic ,,Mircea Scarlat” din Alexandria

Următorul articol

Ministrul Mediului vine în Teleorman să viziteze insula BELINA: ”Tot ce este ilegal va fi DĂRÂMAT”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică