PNL i-a propus pe Adrian Florescu și Maria Stoian pentru a ocupa funcțiile de vicepreședinți în Consiliul Județean Teleorman

în Actualitatea politică/Dezvăluiri

PNL a obținut majoritatea în Consiliul Județean Teleorman, cu 70.377 de voturi și, ca atare, liberalii au dreptul de a nominaliza ambii vicepreședinți ai instituției. Aceștia sunt propuși de partid, urmând să fie votați și validați de consilierii județeni la prima întrunire oficială. Din datele pe care le avem, propunerile PNL pentru cele două poziții secunde în cadrul autorității județene sunt fostul deputat Adrian Florescu și omul de încredere al lui Eugen Pîrvulescu, Maria Stoian.

Până acum câteva zile, bursa zvonurilor îl cota cu cele mai mari șanse de ocupare a uneia dintre pozițiile de vicepreședinte al Consiliului Județean Teleorman pe Florin Titirișcă, care a fost și șeful de campanie al PNL în aceste alegeri. Nu știm ce s-a întâmplat, dacă și de această dată el a fost lăsat pe banca de așteptare, dar este cert că Eugen Pîrvulescu a ținut să aibă un om apropiat în prima linie a consiliului, și aici ne referim la Maria Stoian.

Pe de altă parte, Adrian Florescu pare a fi o alegere potrivită în acest sens, având în vedere faptul că el și-a demonstrat de-a lungul timpului profesionalismul, dar și echilibru, element pe care politicienii din PNL nu-l prea au.

Vom vedea dacă cei doi vor fi votați în forul decizional și așteptăm cu interes să vedem cum se va construi marea prietenie PSD-PNL pe bani publici.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*