PNDL – mândria PSD, un program care bate pasul pe loc

în Actualitatea politică


De când a ajuns premier, doamna Viorica Dăncilă a pierdut contactul cu realitatea teleormaneană, unde noroiul nu a dispărut grație priceperii domniei sale și a “celebrului” Program Național de Dezvoltare Locală. Acesta nu este decât o gogoașă umflată de propaganda psd-istă, bună doar de ademenit naivii ce încă mai cred în promisiunile deșarte ale actualei guvernări.

Din păcate, teleormănenii ajunși în funcții guvernamentale nu au mai trecut de ceva vreme pe meleagurile natale, motiv pentru care îi anunț că noroiul împrospătat de primăvară îi așteaptă, și nu doar pe ulițele satelor din Teleorman, chiar pe drumurile județene, unde sunt încă 108 km care așteaptă să fie asfaltați.

Da, în județul Teleorman mai sunt 20 de km de drumuri județene din pământ, ca să nu mai vorbim de drumuri comunale sau de interes local. Consiliul județean recunoaște că în ultimii doi ani nu a alocat niciun leu pentru lucrări de amenajare a drumurilor comunale sau a celor de interes local. Poate că așteaptă să înceapă proiectele depuse încă din 2017 pentru care se tot promite finanțare, dar care este aprobată doar pe hârtie.

În realitate, lucrurile stau cu totul altfel la capitolul drumuri. În PNDL sunt cuprinse încă din anul 2017 un număr de 2109 obiective de investiții din care s-au realizat doar 47. Județul Teleorman figurează în PNDL cu 26 de proiecte pentru modernizare drumuri de interes local în tot atâtea localități, alte două proiecte vizează modernizarea a două drumuri comunale, iar în alte cinci localități rurale se așteaptă modernizarea străzilor. Din păcate, suntem în luna martie 2019 și nu s-a întâmplat nimic.

Cam așa arată situația în județul premierului care se laudă că “a scos țara din noroaie”, dar Teleormanul nu pare să fie în această țară, aici oamenii sunt răbdători și încă mai cred în promisiunile conjudețenilor ajunși pe cai mari de unde nu mai văd clar nevoile și grijile celor de rând.

Domnilor guvernanți din PSD și ALDE, ați scăldat în minciună acest program așa cum ați făcut și cu bugetul țării, asumându-vă niște merite pe care nu le aveți!

 Mara Calista,

Deputat PNL

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*