PMP a depus candidaturile pentru parlamentare

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

depunere-candidaturi-pmp-teleormanPartidul Mișcarea Populară Teleorman a depus oficial candidaturile pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. Cu toate documentele la catastif, candidații PMP au pășit, astăzi, pe holul Biroului Electoral Județean, acolo unde au semnat intrarea în bătălia pentru un loc în Parlamentul României.

Printre candidații care urmează să abordeze scrutinul electoral ce se apropie se regăsesc și persoane care nu s-au aflat până acum în rândul întâi al politicii de la noi, dar și politicieni care au mai avut de-a face cu astfel de competiții. Prin urmare, pentru legislativul țării-Camera Deputaților, lista PMP conține nume precum: Adrian Florescu, Stan Nicolae, Nicușor Ionescu, Ionel Preda, Floarea Păunescu, Manea Tudor, Ileana Tudor. Suportul politic pentru a candida la Senat l-au primit Marian Popa, Constantin Berechet, Gheorghe Boja și Ștefania Iulia Manea.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*