liberinteleorman.ro

Plus/Minus – Viorica Dăncilă și Valentin Boboc

13 septembrie 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

dancila1+ Europarlamentarul Viorica Dăncilă este printre puținele femei cu neuroni din politică. Ea știe că e de bun augur să saluți pe toată lumea, chiar dacă unii mai fluieră în biserică, reușește să se facă plăcută și atunci când îl laudă în exces pe Liviu Dragnea și să dea nuanță unei întâlniri oficiale, cu toate momentele anoste adunate. Pentru asta, noi îi acordăm un plus în această săptămână. Și, pentru că în momentul de față lupta pentru înmulțirea femeilor-politician, ceea ce nu e deloc rău, îi oferim încrederea că va ști să facă selecția în mod corespunzător, astfel încât doamnele care au citit Codul Bunelor Maniere să fie mai numeroase decât cele care știu alte coduri.

Valentin Boboc

Grandomania deputatului Valentin Boboc este cunoscută printre cei care au avut șansa să-i stea câteva clipe prin preajmă. În afară de binecunoscutul gest de a-i turna licori în pahar șefului de partid ori de câte ori acestuia i se usucă gâtul, Boboc nu ridică un deget pentru a face un bine gratuit celor din jur. Din contră ! La Zilele Municipiului Alexandria, demnul deputat, așa cum îi place să-și spună, a ocupat o masă de plastic pentru a mânca în mod corespunzător neaoșii mici. Dacă ar fi ocupat doar masa lui, nu am fi comentat. Dar Boboc nu s-a abținut din a-și arăta deputăția și, ca un VIP ce e, nu a lăsat pe nimeni să se așeze la mesele din jurul lui. Asta înseamnă că… are un minus de la noi.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

4 Comments

 1. Punctul meu de vedere este ca nici unul nici celălalt nu au nimic de-a face cu politica.
  Este sub demnitatea mea sa comentez, însă nu merita nici măcar sa le faceți reclama.
  Viorica Dancila este o pitipoanca și atât!
  Sa fim serioși! Știți câți ani de școală de știință politica fac unii ? Mulți! Dar pe bune! La stat, la zi, la universități mari.
  Iar boboc…cautati-l de amante mai bine. 🙂

 2. Vai de mama lor, cel putin Boboc e vai de capul lui, un increzut cu capul sec, un om cu o gandire comunista care nu accepta ca cineva sa nu i se supuna. Genul de om care ameninta daca nu faci ca el. Tot PSD ul din zona aia e vai de mamicuta lui! Nici cu PDL- PNL nu mi-e rusine, niste imputiti si aia, incepand cu Militaru si Videanu.
  Dar Boboc e maxim, gen prostul daca nu e si fudul, nu e prost destul!
  ce spune antevorbitorul meu sigur ca poate fi adevarat. Zvonuri exista de mult. Biata nevasta-sa…. Pacat ca nu puteti sa stati pe urmele lui si la Bucuresti…. cred ca ne-am distra copios.
  Sa-ti fie rusine, boboc !! Si daca ai sange in instalatie, dezminte cu mana pe icoana aceste zvonuri, lepra mica……………. :)))))))))))))))))))))

 3. Vai de capul lui, saracul!!!
  Sunt curioasa ce ar spune despre toate astea fosta lui consiliera care a avut o viata destul de scurta lanaga el……………………oare de de ce? cine se poate intelege cu comunistoidul asta? In loccul vostru as incerca sa dau de fosta lui consiliera – o fata foarte tanara

 4. Este inutilă dorința voastră s-o ”coafați” pe d-na Dăncilă. A rămas și va rămâne, așa cum adevărat și mai mult decât metaforic ați catalogat-o, ca fiind parte din grupul ”Coafatele de la Videle”, iar dumneaei fiind șefa coafatelor!
  Cât despre boboc, nu merită reclama prin pomenire, chiar fiind negativă. Dacă a ajuns să fie pomenit în postura de crai, denotă micimea specimenului, mai ales în cea de paharnic. Cât un mic…

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Primul concert organizat de trupa The Alexanders a umplut până la refuz Berăria lui Nae

Următorul articol

Cu ochii închiși se moare mai ușor…

Cele mai recente articole de Actualitatea politică