Plus/Minus – Mădălin Piperea și Emil Mărcușanu

în Politica altfel

Monica Vasilescu

madalin piperea+ Mădălin Piperea a reușit să ne capteze atenția încă de pe vremea când a început să antreneze, cu succes, diferite grupe de junioare de la loturile naționale, chiar dacă am considerat, la un moment dat, că baschetul nostru e cam ”piperat”.

Acum, antrenorul care a făcut performanță și cu echipele locale a fost desemnat în coordonarea echipei naționale de baschet a României, ca secund. Pentru acest fapt și pentru efortul pe care îl face, în ciuda diferitelor impedimente pe care le are, legate de lipsa finanțărilor și, totodată, reprezentarea mai puțin puternică la nivelul jucătoarelor, îi acordăm lui Mădălin Piperea un mare plus.

– Emil Mărcușanu, primarul de la Olteni, pare a fi un om sănătos la minte. Faptele sale, însă, lasă, uneori, de dorit. Sfios din fire şi cu un aer de mai bine mă ascund decât să spun vreo proemil marcusanustie, primarul Mărcușanu nu este de găsit.

La primărie, dacă-l cauţi, nu e. La telefonul fix, nu răspunde. Mobilul… sună zadarnic. În toate încercările noastre de a-i auzi glasul, la capătul celălalt al firului am dat numai peste robotul telefonului care anunța că aceasta nu poate fi contactat. Nu ştim care este motivul pentru care edilul păstrează distanţa faţă de presă, dar, din atitudinea acestuia înţelegem că omul despre care facem scriere pune emoţiile înaintea raţiunii, fiind, probabil, în pofida aparențelor, o persoană necomunicativă şi lipsită de sociabilitate. Minus!

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*